Du er her

Tidsmål 2016 for Rye 15

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

En svært så hurtigarbeidende komitè (Roger, Stein H, Per Åge og meg) har nå landet på følgende vedtak:

Rye 15 anno 2016 har som målsetning å sykle T-O på under 14 t, 30 min (Ekeberg).

Dette er som alle skjønner en ekstremt ambisiøs målsetning, men helt klart oppnåelig. Laget fra Trondheim vil bestå av 30 ryttere (laguttak). Vi ser for oss at det vil bestå av mange ryttere fra årets Rye 15, andre svært sterke og motiverte ryttere fra Rye og i tillegg noen som kommer utenfra og melder seg inn i løpet av vinteren/tidlig vår.

I tillegg vil det også bli etablert et Rye 16-lag med sannsynlig tidsmål under 16 timer. Her vil laget bestå av en del av årets 15-lag, en del fra årets 17-lag, andre motiverte ryttere fra Rye samt nye Rye-ryttere.

Med dette tilbudet vil alle fra årets Rye 15 få et meget godt sportslig tilbud også neste sesong. De som var sterke på årets Rye 15 og er motivert for enda tøffere satsing neste sesong, og de som synes at årets innsats og resultat var godt nok eller kanskje slet litt med årets nivå.

Neste sesongs Rye 15 og Rye 16 blir en felles gruppe, både når det gjelder organinsering og trening. M.a.o. kan hver enkelt rytter gjennom våren finne ut om han/hun ønsker å sykle for 15- eller 16-timeren.

Mer utfyllende informasjon om nysatsingen kommer på Rye 15-festen den 29. august.

Riktig god sommer! Nyt den, og gled dere allerede nå til neste sesong :-)

Stein B