Du er her

Mange høydepunkter for SK Rye i 2015

Anita Bakk Henriksens bilde

Leder for Sk Rye, Gunnar A. Gulliksen oppsummerer et år som sportslig sett har vært veldig godt for klubben, og lover nå en satsning på rekrutering, kvinner og dugnadsarbeid i tiden som kommer.

- Hvordan har året 2015 vært for Sk Rye?

Det som slår meg er at jeg som leder ikke har oversikt over alt som skjer i klubben! Aktiviteten er så stor at det er vanskelig å være oppdatert. Alt i alt så har 2015 så langt vært veldig bra. Som leder er det viktig for meg at de forskjellige gruppene i klubben ser at SK Rye er mer enn den gruppen du er med i!

- Hva er planene for 2016`?

Styret jobber med mange ting, leie eget klubbhus, er tanker vi ser på, ny front på hjemmesiden. Bedre struktur på kommunikasjonen i klubben, en åpen og inkluderende klubb. Utvikle og profesjonalisere alle våre arrangementer, rekrutering, satsning på flere jenter/damer i klubben, og ikke minst legge forholdene til rette for styrking av frivillighet i dugnadsarbeidet som klubben er helt avhengig av.

- Har det vært spesielle utfordringer dette året?

I en så stor klubb er det alltid utfordringer, det som vi har diskutert mye i styret er gleden ved å delta i dugnader i klubben. Hvordan skal vi få til det? Det er noe vi håper å bedre i tiden fremover. Ellers er det alltid en utfordring å få på plass medlemmer som er villig til å ta på seg lederoppgaver, men vi er heldige i klubben som har så mange som bretter opp ermene og bidrar år etter år.

- Noen høydepunkter du vil trekke frem?

Satsningsryttere i barn og ungdom, der har det vært en kjempeutvikling. Expressens seier i DSSP var fantastik, og det var stort å stå i målområdet og ta dem i mot som vinnere i 2015. Ellers må jeg nevne master med åtte deltakere i VM med svært gode resultater.

Triatlongruppen er i meget god vekst. Løpegruppen deltar og oppnår svært gode resultater i inn-og utland, de er «over» alt og representerer SK Rye. Farlig å nevne navn med så mange gode utøvere, understreker han.

- Hvordan ønsker du at fremtiden ser ut for klubben vår?

- 14. september var jeg invitert hjem til Lars Åge Hjelseth, som leder «historie gruppen» i klubben. Uten historie ingen fremtid, sies det. Klubben er 100 år i 2020, denne gruppen har samlet historien så langt de har maktet.

Veldig mye stoff er digitalisert, over 1000 sider.

- Her blir det spennende å se hvordan vi skal presentere det for våre medlemmer. Tanken er at man skal gjøre dette tilgjengelig på hjemmesiden vår hvor man kan søke på år/navn. Jubileumsbok, vi får se! I alle fall har denne gruppen gjort en meget verdifull jobb, sier Gulliksen og legger til:

Vi har også en gruppe som jobber mot 2020, «Idrettsfest i 2020». Vi jobber blant annet med å søke om og arrangere NM sykkel i Oslo 2020. Dette vil bli et kjempeløft på alle måter for klubben! Vi er i gang, men her er det mange som må med å bidra. MEN vi er i gang, det er spennende tider fremover. SK Rye er i støtet!

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen