Du er her

Innovativt treningstøy for alle norske årstider

Anita Bakk Henriksens bilde

 

Kalas jobber stadig med utforming av treningstøy spesielt tilpasset norske forhold. Nå håper de flere av Ryes medlemmer vil benytte seg av fordelene som gis av samarbeidet med Rye.

- Det virker som om flere meldemmer ikke er helt klar over vår avtale med dere, kan du fortelle litt om hva den innebærer og hvilke fordeler det gir?

 - Fordelen er en leverandør av trening/konkurransetøy i Sk Ryes avtalte design til sykkel, løp, triatlon og ski. Nettbutikken er oppe mange ganger i året, hvor hvert medlem kjøper det de har behov for. Det finnes ingen minimumgrense, og alt tøy kan bli levert til hjemmeadressen til klubbmarkedets beste priser, forteller administrerende direktør, Trond Ristvedt.

- Hvordan opplever dere samarbeidet med Sk Rye?

 - Vår samarbeid med Sk Rye fungerer meget bra, Sk Rye er godt profilert og medlemmene er flinke til å skryte av tøyet.

- Hva kan være medlemmer forvente når de kjøper utstyr fra Kalas?

 - God kvalitet på tøyet, enkelt å bestille/betale og enkel logistikk for levering. Siste innen sykkelbekledning, innovativ fabrikk. Følger med på alle trender- eks VM nå, landslaget hadde valgt leverandør som ikke hadde kombidrakt, dette har Kalas hatt veldig lenge. Vi er det klesmerke som har best utviklet tøy for norske forhold. For eksempel er mange italienske merker mer utviklet for sør-europeiske forhold, ikke akkurat passende for det dårlige været vi ofte kan oppleve i Norge, sier salgskonsulent Lars Erik Koritov.

Han kan fortelle at på trappene kommer nå enda en ny og forberdret vinterjakke og bukser som anbefales.

- Interessen for spesielt sykker og triatlon har økt i Norge, merker dere også dette?

- Ja, spesielt triatlon. Vil anta at det er en lavere terskel for å være med på triatlon, og det er arrangementer hvor også nybegynnere kan delta.

- Hvordan fungerer påloggingen til Kalas?

- Rye har en link på hjemmesiden, der står det et brukerord og passord som er et felles passord for alle medlemmer i Rye.  

- Ved bestilling av tøy så går hver og en inn og bestiller i nettbutikken det de måtte ønske av tøy. Sortimentet er satt av Sk Rye og original. Butikken er åpen cirka 14 dager av gangen. Når et vindu er lukket vil bestillingen sendes fabrikken. For sesongen 2016 vil Rye ha cirka 8-10 åpninger av nettbutikken.

Etter ca 4 uker vil tøyet være ferdig. Da sendes det direkte til Oslo sportslager.

Tøyet er da pakket individuelt, slik at hvert medlem av Rye som har bestilt kan hente ut sin pakke på Oslo Sportslager cirka 5 dager etter at tøyet er sendt fra fabrikken.

 

Teklamasjon og nødkjøp av tøy

Om det er noe reklamasjoner på tøy så kan hvert medlem sende mail tilSupport@original.no

Da vil medlemmene motta en forsendelses lapp, med en adresse hvor de kan sende tøyet til. Dersom du trenger nytt tøy fordi noe har blitt ødelagt/stjålet etc før et arrangement kan alle medlemmer få tak i nytt ved å dra direkte ned til Oslo Sportsøager. 

- Og det er vel et poeng å få frem at utstyr fra dere gjelder alle grener, ikke bare sykkel?

Ja, absolutt. Original Teamwear leverer tøy i Sk Rye design for både sykkel, løp, triatlon og ski, avslutter Ristvedt.

HER ER LINK TIL NETTBUTIKKEN:

http://betashop.original.no (link is external)

 

BRUKERNAVN: ryesk

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen

Kommentarer

Janita Willumsen Strifeldts bilde

Når åpner nettbutikken igjen?