Du er her

XP: Treningssamling Avancia 21/11

Anders Åsbergs bilde

2016-sesongens første treningssamling skal arrangeres på Avancia Sport Center, Skedsmokorset (www.avancia.no).

Lørdag 21.11.2015
Programmet for dagen er som følger:

09:30 - 11:00: Lars Erik Koritov og Ole Christian Fagerli kommer fra KALAS. Her får vi et innblikk i nyheter og det vil også bli gitt informasjon om årets klespakke. En fin anledningen til å prøve tøy for de av dere som er litt usikkre på størrelsene på de forskjellige produktene til KALAS.  
 
11:15 - 14:15: Spinningsøkt. Vi tilrettelegger og skal ta dere igjennom en 3 timers spinningsøkt. 
Obs: Syklene er av nyere type, men har dessverre ikke wattmålere, wattpedaler kan selvfølgelig medbringes.
 
NB:  Det er en begrensning med 50 sykler i salen. De tilfaller de 50 første som melder seg på samlingen her: http://palisoft.no/pmdb/?arrid=2787
De som eventuelt ikke får plass har mulighet til å bruke en av de andre15 syklene som befinner seg på senteret, eller løpe på mølle/trene styrke eller lignende. Det kan bli forfall på dagen så ta med spinningtøy selv om du ikke har fått plass.
 
Her satser vi på full sal og stormende jubel. Om du ikke har mulighet til å være med hele dagen - prioriter denne timen!
 
15:00 - 16:00 TrainingPeaks for dummies! En liten seanse for de som måtte ønske.
Knut Steffensrud og Pål Kristoffer Sørvoll tar oss igjennom TrainingPeaks. Hvem, hva og hvorfor, og Ikke minst hvordan dette kan benyttes som treningsdagbok og i forhold til analysering av treningsøkter. 
 
Vi møtes i resepsjonene på Avancia klokka 09:15
 
Husk å ta med:
1. Sykkel sko
2. Spinningtøy
3. Noe å spise.
 
Adresse for dagen:
 
Avancia Sport Center
Industriveien 4
2020 Skedsmokorset
 
Avancia tilbyr en stor gratis parkeringsplass, så her ligger alt til rette for om du enten velger å ta sykker`n eller bilen.