Du er her

Er DU vår nye redaktør/samfunnskontakt?

Anita Bakk Henriksens bilde

Vår redaktør/samfunnskontakt trer ut av sin stilling fra 1. januar 2016. Nå leter vi etter hennes erstatter i denne stillingen som er lønnet.

Er du student eller har en deltidsjobb vil dette passe deg perfekt. Vi er ute etter en person som skal dekke flere roller i Sportsklubben Rye, og du kan regne med et sted mellom 20-40 timer i måneden. 

Du vil være redaktør for skrye.no og admin for sportsklubbens egen Facebookside + Instagram og vår samfunnskontakt. Opplæring vil bli gitt.

 Har du en god penn, glad i å ta bilder, og litt over middels interessert i sykkel, triatlon, løp og ski er dette den perfekte jobben for deg.
Vi kan tilby et dynamisk miljø med gode muligheter for å legge opp dagene som passer deg best.

Det er ikke din jobb å skrive alle artiklene på hjemmesiden, men som leder av kommunikasjonsgruppen er det din jobb, sammen med kommunikasjonsgruppen, å videreføre en strategi slik at hjemmesiden blir så variert og spennenden som mulig. Den er tross alt klubbens ansikt utad.

Kommunikasjonsgruppen har medlemmer fra de ulike gruppene i Rye. Som redaktør er det viktig at du bidrar til at klubben har en kommunikasjonsplan, og bidrar til at artiklene på vår nettside får en god kvalitet.

Stillingen er lønnet på timesbasis

Ta kontakt med leder@skrye.no hvis du eller noen kjente kan passe til denne jobben.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen