Du er her

Vil du bidra til barn og unges løpegruppe i Sk Rye?

Nancy Marie Andreassens bilde

 

Vi i Løpe- og skigruppen søker 1-2 engasjerte personer til å lage en løpegruppe for barn og unge i Sk Rye. Dette er en ny satsning i Løpe- og skigruppen slik at den eller de som måtte melde seg vil kunne utforme et opplegg for dette.       (Kilde foto: Ryeløpet 2015)

Ansvarlig(e) for denne løpegruppen vil, naturlig nok, samarbeide med foreldre, og bidra til treninger sammen med barna ved behov. Det vil også være naturlig å samarbeide med Barne- og Ungdomsgruppa i Sk Rye.                                                                                                                                                             

Vi holder omtrent 6 styremøter i året og samarbeider godt på epost mellom møtene og når vi samles på trening. Sittende styre er entusiastiske løpere og skiløpere (på alle nivå), og erfarne med styrearbeid i Sk Rye, slik at god opplæring vil bli gitt til nye kandidater. Arbeidet består mest i å arrangere aktiviteter til treningsglede for medlemmene og det er lite administrasjon knyttet til styrearbeidet. 

Interessert?

Send en epost til lopski@skrye.no med litt info om deg selv og om hvorfor du kunne ønske å engarsjere deg i løpegruppe for barn og unge.

 

Hilsen oss i styret i Løpe- og skigruppen, 

Agata, Hilde, Nancy, Inge, Vidar og Pernille.

(Kilde foto: Ryeløpet 2015)

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Nancy Marie Andreassens bilde

er ikke stengt, er du interessert så send oss en mail til lopski@skrye.no smiley