Du er her

Her er vinnerne av årets dugnadsgavekort

Anita Bakk Henriksens bilde
Rye har blitt sponset av Oslo Sportslager med fem gavekort på kr 3000 som vi har loddet ut blant dem som hadde dugnad for klubben i 2015.  I 2015 ble vinnerne Eivind Ulvestad, Stein Hemma, LInda Treseng, Frode Lindberg og Trond Overn.

På listen over de som fikk lodd finner man alle som hadde dugnad under Oslo Triatlon, Oslo Klassikerne, det vil si Nordmarka Rundt, Tyrifjorden Rundt (for Rye) eller Øyeren Rundt.

I tillegg kommer Ryeløpet, UB-Cup, Rye terrengsykkelfestival og alle de forskjellige klubbmesterskap og oppgavene i ressursgruppene til alle Trondheims og Lillehammerlagene våre, samt i styre og stell i de forskjellige gruppene og undergrupper av gruppene. Det er ganske massivt med oppgaver som skal utføres for at en klubb som Rye skal gå rundt. Denne oppsummeringen endte på 662 oppgaver, og det var dermed 662 lodd i trekningen.

Eivind Ulvestad vant for sin innsats under Nordmarka Rundt. Det gjorde også Stein Hemma. Stein har vært dugnadsansvarlig for Oslo Klassikerne i 2015 og har hatt flere oppgaver. Han hadde derfor flere lodd i trekningen. Det hadde også de resterende vinnerene. Frode Lindberg vant med loddet han fikk for jobben i ressursgruppen til Rye 17. Linda Treseng og Trond Overn vant begge med jobben de gjorde under Oslo Trialtlon. Nordmarka Rundt og Oslo Triatlon er begge store arrangementer og dermed også store dugnader.

Trekningen ble gjennomført ved at det ble satt opp en liste i Excel med alle som har hatt dugnad og så ble tilfeldigmellom-funksjonen i Excel brukt til å velge ut vinnerene. Listen innehold 662 oppgaver som var blitt utført.

Det er bare å gå til Sportslageret og si at man har vunnet, så er de kjent med hvem som har fått gavekort.

Vi gratulerer :)

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen