Du er her

Info - Treningssamlingen på Stange 9. januar

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

Vi blir gledelig mange til vår første samling for Rye 15-2016. Førstkommede lørdag, 9. jan, er vi ca 30 ryttere som samles i Stangehallen på Stange, sør for Hamar. Her kommer info:

I underkant av 1,5 times biltur fra Oslo sentrum. Vi prøver å samkjøre biltransporten. Legg ut på Facebook om du kan kjøre, og hvor mange passasjerer inkl. sykkel du har plass til. Oppfordrer at det spleises på bilkostnaden. Ankomst Stangehallen senest kl. 12.30.

Kom med stort overskudd slik at du får et godt treningsutbytte av denne lørdagen. D.v.s. ikke trene på fredag og ingen hardtrening onsdag eller torsdag.

KL. 12.50 samles vi til en kjapp info før vi setter i gang.

Kl. 13.00 setter vi oss på sykkelen og prøvesykler det som for de fleste av oss er noe helt nytt; 200 meters "velodrom" på gummidekke.  

Etter prøvesyklingen setter vi i gang. 3 x ca 45 minutters rulledrag. Relativt rolig det første draget. Deretter et knepp opp. Og det siste draget skal gå kjappest. Ferdig kl 16.

Klær: Uviss temperatur inne i hallen. Derfor ta med alt fra sommertøy til lett vintertøy.

Garderobe med dusj.

Planen er at de av oss som har anledning etter syklingen, drar til en lokal pizza-restaurant. Ta med penger.

PS1: Oljesøl på banedekket er strengt forbudt. Må du smøre kjedet, så må det gjøres hjemme før avreise. Og da tørk av overskyttende olje!!!

PS2: Vannsøl på banedekke er også fy, fy. Derfor blir det drikke kun på indre bane. Derfor merk vannflasken(e) dine. Og unngå våte sykkeldekk (snø).  

Da sees vi på Stange. Gleder meg til lagets første treff :-)

Stein B