Du er her

Rye17 - Treningsrapport og påmelding Trondheim

Josef Alfons Nolls bilde
Forum: 

En god treningsuke er over, med 10 x 4 min bakkedrag, og 2 x 134 km Hurdalssjøen - Agnar bakken - Minnesund. Vi har rittfart inne, trenger bare litt mer utholdenhet. Dagens tur ble en rask 31.7 km/t snittfart til Hurdal, så en klatreetappe på 5.6 km, og en avsluttende 65 km etappe hjem. 

Virkelig imponerende hvordan Agnar sykler. Han legger seg på bakhjul, spør etter "skal vi snart sykle", og så går han som en rakett. En maktdemonstrasjone opp Agnar bakken fra Hurdalsjøen!

Ottar har åpnet for påmeldingen til fellesopplegg (transport av sykkel og hotelrom). Jeg har reservert 2 dobbelrom ekstra for hjelpemannskapet (4 personer). Gjerne spør venner og bekjente om de vil være med! Her er linken til påmelding til fellesopplegg:

https://www.sportsklubbenrye.no/node/26977

Når det gjelder Hafjell helgen (14.-15.mai), så er det fortsatt mulighet til å slenge seg på. Status (8Mai2016): 
Enkeltrom: Agnar, Magnar, Vetle, Hanne, Øistein, Tom Arild, 
Dobbeltrom: Josef, Rolf, Kåre, Stefan
De som vil være
 med må ringe hotellet og bestille selv! Gjerne refer til Guro N. Rørvik (som tok imot bestillinger for Rye 17), Hafjell Resort AS, ring: 61 27 50 00
Vi sykler sammen med Stein og 15-2, rolig til Skreia, og deler opp lagene slik at “alle får det de vil”.

Og husk, alt info finnes på: https://www.sportsklubbenrye.no/rye17

Til slutt, for alle som vil se litt mer statistikk om dagens tur: https://flow.polar.com/training/analysis/566468123, med bakkedrag.