Du er her

Vil du sykle Lillehammer-Oslo med Rye 1?

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Rye 1 på Randsfjorden rundt 2016

Invitasjon til Lillehammer-Oslo fra Rye 1

Rye 1 er klare og vi gleder oss til å kjøre L - O. Vi har forberedt oss godt mot vårt mål, å sykle distansen på 4 t og 30 min. Rye 1 holder til på nest øverste nivå i klubben. Der trives vi godt og kjernen i laget består av sterke ryttere med god toppfart og god utholdenhet for dette nivået. Rye 1 har blitt etablert på nytt i 2016 og konkurransen om ryttere er hard! Vi har nå en tropp på 15 mann til L - O, men søker gjesteryttere på tampen da vi tror det er ryttere med tilknytning til klubben som er ledige.

Vi kan love en effektiv og sikker rulle. Vi tilbyr også gratis transport og overnatting for deg som gjesterytter. Avreise blir fra Bjerke travbane kl. 18.30 på fredag. Frokost serveres på Hafjell hotell fra kl 06.15. Så blir det ca 10 km oppvarming og test av sykkel, vi sykler samlet ned til startområdet. Starten er kl 07.57.

Vi sykler ikke i lagkonkurransen ettersom 2016 har vært et etableringsår for oss. En fordel er at det ikke blir så grytidlig å stå opp om morgenen. Men vi skal kjøre for å nå vårt mål på 4:30 - det krever et snitt på litt over 40 km/t.

Vi håper at dette er av interesse for deg.
Kontakt i så fall undertegnede for en prat, gleder meg til å høre fra deg! Med ønske om en fortsatt fin dag!

Hilsen
Jan Gamre
Mob: 928 02 286
mail: jangam(@)mac.com

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen