Du er her

Styret har fått Linda Evensen med på laget!

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Tre Ryedamer fra Nordisk i Randers i Danmark i 2013, fra venstre: Linda Evensen, Cathrine Bjørklund og Kristin Falck

Sykkelgruppen i Rye har manglet nestleder/vara til hovedstyret siden tidlig i vår, men nå har Linda Evensen takket ja til vervet.

- Vi er så glade for å ha fått Linda med på laget, sier Ryes eminente leder, Gunnar A. Gulliksen.
 
For flere i Rye er Linda kjent fra før, hun meldte seg inn i Rye på begynnelsen av 2000-tallet, hun startet med terreng, og gikk mer over på landevei fra 2004. Hun har konkurrert i Master siden 2004, hadde et kort opphold i Frøy i sesongene 2014 og 2015, men kom heldigvis tilbake til Rye, siden hun synes hun fant et bredere treningstilbud her, og føler en større tilhørighet til klubben som hun har vært medlem av i mange år.
 
Master og jentesyklistene er noe Linda gjerne vil jobbe med i Rye. Det er kommet flere og flere jenter i klubben som ønsker å sykle Master, og Linda har fått flere forespørsler om ikke noen kan ta tak i dette, og organisere en jentegruppe. Mastergruppen med både menn og damer bør samkjøres, og ambisjonene er å trekke veksler på ekspertisen som allerede finnes i klubben, i Expressen og i toppsjiktet av sykkelgruppen. - Det burde blant annet være mulig å arrangere felles samlinger, og felles ukentlige treninger gjennom vinteren for å bygge opp et felleskap som man kan trekke veksler på gjennom neste sesong, sier Linda.
 
- Vi må bygge samhold, og vi bør starte en gruppe allerede nå i høst. Det hadde vært morsomt å være mange nok til å danne et rent jentelag til neste års Lillehammer-Oslo. Kristin Falck, Kristin Watndal og  jeg forsøkte dette i år, men kom dessverre for sent i gang. I tillegg er ambisjonen å få flere Ryedamer på startstreken i Masters. Ryedamene, "The Rye Ladies" bør trene og konkurrere sammen for å skape et attraktivt miljø for enda flere damer. "Rye Femina” ble dannet i fjor og gruppen bør kunne videreutvikles og aktiveres i større grad. Det er mange superspreke og ivrige Ryedamer der ute!
 
Les mer om planene til Rye Femina i en tidligere artikkel her. Har du syklet litt før og er interessert kan du gjerne ta kontakt med Linda Evensen, Kristin Falck eller Kristin Bryntesen Watndal. Det vil også komme mer informasjon om dette prosjektet her på hjemmesiden utover høsten.
 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen