Du er her

Rye 1: Vi skal sykle hverandre gode

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Vi vil gjerne presentere alle Ryes sykkellag 2017 her på nettsiden, og først ut er Rye 1.

Rye 1 holder til på nest øverste nivå i klubben. Der trives de godt, og kjernen i laget består av sterke ryttere med god toppfart og god utholdenhet for dette nivået.

- Vi er opptatt av å sykle hverandre gode, sier kaptein og lagleder Jan Gamre. Han er 47 år, har syklet organisert i Rye i 3 år. Han startet Rye 1 etter en sesong med Rye 15, og i 2016 ledet han Rye 1 til å nå sine mål.

- Hovedmålsetningen for 2016 var å sykle Styrkeprøven (Lillehammer-Oslo) 40 km/t i snitt. Vi klarte målet og hadde 41,06 km/t i snitt, og vi brukte 4 timer og 37 minutter. (Du kan lese hele rittrapporten her.)

I 2017 har vi som målsetning å sykle på 4 t 30 min, det tilsvarer ca 42 km/t i snitt.

Ressursgruppa består av Jan Gamre (lagleder/kaptein), Sven Ove Hølland (kaptein) og Thomas Brodersen og Espen Fossheim som rådgivere.

Oppkjøringsritt

  • Enebakk rundt, 1. mai
  • Nordmarka rundt, 21. mai
  • Randsfjorden rundt, 27. mai
  • Tyrifjorden rundt, 4. juni

For så: Lillehammer-Oslo, 17. juni

Treningssamlinger

  • 19. og 20. november på Avancia
  • 11. og 12. februar på Avancia
  • Gran Canaria uke 4
  • Costa Mallorca uke 14.

Alle samlingene er i samarbeid med XP og Rye 15. Nytt av året er et tettere samarbeid mellom lagene.
(Les mer om dette samarbeidet i artikkelen om sesongstart, og hva Thomas Brodersen sier her.)

Fellestreningene til våren blir bakkedrag på tirsdager, rulle/tempo på torsdager og langtur søndager. Komplett treningsplan blir satt opp i februar/mars.

Det forventes at du trener 6-8 timer i uka gjennom høsten og vinteren. Du møter på de fellestreningene du kan. Du stiller i Rye-bunad, du stiller på ritt, du følger beskjeder i rulla, du bidrar til sikkerhet i rulla, du er tydelig og hyggelig.

Av oss får du gratis treningssamlinger på Avancia, støtteapparat, en gunstig klesavtale og mange hyggelige lagkamerater.

Rye 1 er et naturlig sted å utvikle seg for de med høye ambisjoner. Det er også et godt sted å sykle for deg som har vært på et høyt nivå før, men som nå nøyer deg med å sykle litt under øverste nivå. Du må være fortrolig med målet på 40 km/t i snitt.

Men vi skulle gjerne hatt flere kvinner på laget, avslutter Jan. Ta kontakt hvis du er interessert, jangam(@)mac.com eller ta kontakt med Jan på facebook, Rye 1 har en lukket gruppe her.


Rye 1 under Enebakk rundt i 2016
 

 

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen