Du er her

Rye 3: Vi vil at alle skal føle seg velkommen

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Et fornøyd lag har kommet i mål på Styrkeprøven i juni 2016.

Rye 3 er et lag hvor alle skal føle seg velkommen, sier Marit Krohn (39), som er kaptein for laget. Alle nye og gamle ryttere vil bli tatt godt imot, og du vil få opplæring i hvordan man sykler som en del av et lag. Hovedmålet for sesongen 2017 er å sykle Styrkeprøven (Lillehammer-Oslo) med en snittfart på 30 km/t, noe som tilsvarer ca 6 timer og 20 minutter.

Rye 3 har gjennom årene vært klubbens inngangsport for mange syklister, både for de med og uten erfaring med landeveissykling. Målet om å sykle fra Lillehammer til Oslo kan for mange oppleves som delvis uoppnåelig på egenhånd, men som en del av en gruppe er dette en drøm som kan bli til virkelighet.  

- Mitt møte med Rye var nettopp gjennom Rye 3 i 2013 sier Marit. Jeg hadde ingen erfaring med sykkel fra tidligere, og hadde kjøpt min første landeveissykkel sommeren før. Måten jeg ble tatt imot på og den opplæringen jeg fikk gjorde at jeg fullstendig forelsket meg i landeveissporten. I år syklet jeg Lillehammer-Oslo for andre gang, men for første gang som kaptein. Mitt hovedmål som leder for Rye 3 er at alle skal ha en fin og trygg tur, og at flest mulig at de som stiller på startstreken på Lillehammer kommer til Oslo sammen med laget.

Alle nye og gamle ryttere vil bli tatt godt imot, og du vil få opplæring i hvordan man sykler som en del av et lag. Det er viktig at alle kan stole på hverandre, og at vi gjør hverandre gode. Trygghet står alltid i høysete. Vi ønsker at Rye 3 skal bestå av både nye og erfarne rytter av begge kjønn.

Hovedmålet for sesongen 2017 er å sykle styrkeprøven (Lillehammer-Oslo) med en snittfart på 30 km/t, noe som tilsvarer ca 6 timer og 20 minutter. Vi kommer til å justere målsetningen i løpet av våren når man har fått et inntrykk av kjørekapasiteten til laget.

Ressursgruppa består av Marit Krohn (lagleder/kaptein) og Katrine Nordgård.

Oppkjøringsritt:

Enebakk rundt, 1. mai
Randsfjorden rundt, 27. mai

For så: Lillehammer-Oslo. 17. juni

Fellestreningene til våren vil være bakkedrag i Grefsenkollen på tirsdager, rulle/tempo-trening på torsdager og en rolig langtur lørdag/søndag.

Det er ønskelig at de som skal være med på Rye 3 deltar på så mange av våre treninger som mulig. Dette er både for at vi skal bli bedre kjent og få et godt miljø, men minst like viktig er det at vi skal bli samkjørte. Siden vi har en del ryttere som ikke har syklet med lag tidligere er det ekstra viktig at vi øver på å sykle sammen slik at vi får en fin flyt i rulla og at alle i laget kan føle seg trygge på hverandre.  

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller bare for en hyggelig prat
Marit Krohn (tlf. 95270245)
Kathrine Nordgård (tlf. 91696969)

Rye 3 har også en lukket facebook-gruppe, den finner du her.

 


Rye 3 under oppkjøringsrittet Enebakk rundt, foto: Ola Morken


Hyggelig pause på langtur


Et annet av oppkjøringsrittene, Randsfjorden rundt.

Mer om da Rye 3 syklet Randsfjorden rundt kan du lese her.


Kaptein og lagleder i Rye 3, Marit Krohn, med medaljen fra Styrkeprøven rundt halsen
 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen