Du er her

"Slik ble jeg verdens beste syklist - igjen og igjen!" med Gunn-Rita Dahle Flesjå

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Foto: http://gunnrita.com/

Gunn-Rita Dahle Flesjå har OL-gull, 19 internasjonale gullmedaljer, er 10 ganger verdensmester og har 29 verdenscup-seiere.
Torsdag 16. februar kommer hun til Oslo og holder en eksklusiv spinning med påfølgende foredrag for oss i Sportsklubben Rye.

Kom og lær noe av verdensmesteren, som foreløpig ikke har noen planer om å legge opp!

Spinning

Først blir det spinning kl 17.30-18.30 på SATS Elixia Nationalteatret. Du trenger ikke være medlem i SATS Elixia, det holder at du er medlem i SK Rye.

Etter spinningen blir det tid til å dusje, skifte og ta en liten matbit i hånden, før vi forflytter oss til Scala i Stortingsgaten 28, kl 19.

Her blir det en liten introduksjon om klubben, før Gunn-Rita Dahle Flesjå holder foredrag for oss fra ca. kl. 19.30.

Foredrag: «Verdens beste år etter år  – hva er drivkraften?»

Gunn-Rita Dahle Flesjå har deltatt i verdenscupen i terrengsykling siden 1995 og har vunnet verdenscupen sammenlagt fire ganger; 2003, 2004, 2005 og 2006. Hun vant OL-gull i 2004, ble verdensmester rundbane i 2002, 2004, 2005 og 2006 og verdensmester i marathon i 2004, 2005, 2006, 2008, 2013 og 2015. I tillegg har hun vunnet syv gullmedaljer fra EM i rundbane og marathon. Gunn-Rita går løs på ny sesong, har satt seg høye mål og har ingen planer om å legge opp.
Hun forteller om hvordan hun stadig klarer å fokusere på nye oppgaver og hva som skal til for å holde seg i verdenstoppen.

Det blir også anledning til å stille spørsmål.

Påmeldingen er åpnet, du må melde deg på spinningen og foredraget hver for seg, det kan du gjøre her:
Påmelding spinning
Påmelding foredrag

Vi regner med at det blir fullt, og førstemann-til-mølla-regelen gjelder.

Spinningen er gratis og kun for medlemmer i SK Rye som allerede har betalt kontingenten for 2017.
Foredraget er også gratis og kun for medlemmer, men er du ikke medlem ennå, kan du melde deg inn denne dagen, og få 100 kroner i rabatt på kontingenten. (Du får altså både foredrag og ett års medlemsskap, med alle de fordeler det innebærer, til 300 kroner. Bra, hva?)

 


Foto: http://gunnrita.com/

Mer om SATS Elixia Nationalteateret og kart over beliggenheten finner du her.

Scala ligger i samme bygning som Saga kino, men i Odd Fellows lokaler ut mot trikke- og bussholdeplassen i Stortingsgaten. Det er her vi pleier å ha våre årsmøter i SK Rye. Er du interessert kan du lese mer om bygningen her.


Foto: Kenneth Flesjå


Foto: Multivan Merida / http://gunnrita.com/

Vil du lese mer om Gunn-Rita? Da kan du se hjemmesiden hennes her.

Les også artikkelen i Terrengsykkel om Gunn-Ritas nye satsning:

Tidlig i høst ble det klart at laget til Gunn-Rita Dahle Flesjå, Multivan Merida, skulle legges ned etter sesongen 2016. Etter over 20 år i verdenseliten er terrengsyklisten fortsatt sulten og motivert for mer, og 43-åringen fra Jæren har sondert mulighetene for videre satsing helt siden nyheten om nedleggelsen kom.
– Jeg ønsker å satse på topp nivå for nye to år og det gleder meg at jeg kan fortsette på Merida sykler. Kenneth og jeg satser høyt og det er ikke noe som legges mellom når vi setter oss mål om å vinne store sykkelritt, sier hun til terrengsykkel.no. Les mer her.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen