Du er her

Torunn Brandt tok 3. plass i Viborg

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Nr 41, Torunn P. Brandt, foto: Svein-Erik Bakke.

18. mars løp Torunn Paulsen Brandt og Svein-Erik Bakke MTG Cannonball Marathon i Danmark, til inntekt for en god sak – kreftforskning. Maratonløpet gikk på stier i terrenget utenfor Viborg. Svein-Erik var overlegent raskest av de totalt 39 deltagerne på maratondistansen, og løp inn på 2.55.28, hele 21 minutter før andremann to. Torunn var raskest i sin aldersklasse, og den tredje raskeste kvinne, og fullførte på 4.21.06.

Løpet er til inntekt for en god sak, kreftforskning, og inkludert de kortere distansene var det rundt 150 deltagere. Løypa er 7.033 m lang og går rundt Søndersø og Sønæs park i Viborg på Jylland. Løperne løp én runde, to runder, tre runder for halvmaraton eller seks runder for maraton.
(Les mer på arrangørens hjemmeside her.)

– Vi startet i snøvær og endte opp med mye vind og sol, sier Svein-Erik.
– Det var en god opplevelse å vinne hele maratonløpet, over 20 min foran nr. 2. Ny løyperekord, sa arrangøren. Uansett, rart og uvant å løpe hele løpet i front alene. Torunn gjennomførte på en super måte, og ble nr. 3 i dameklassen. Hun syntes løypa var veldig flott og kupert. Danskene kan virkelig det å lage en fin og hyggelig ramme rundt løp. Supert arrangement!

– Det manglet heller ikke på forsyninger under og etter løpet. Uansett, i god tradisjon ble det burger på oss etterpå, avslutter Svein-Erik.


Løpet startet i snøvær, foto: Torunn P. Brandt


Første- og andreplassen, Svein-Erik Bakke og Jannik Vester fra Viborg.


Løypa går rundt Søndersø og Sønæs park. Foto: arrangøren.


"Forplejning" for enhver smak. Alle foto: Svein-Erik Bakke og Torunn Paulsen Brandt

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen