Du er her

Informasjon om treningsdagene for Rye 1 - 2017

Jan Gamres bilde

Hei Rye 1 syklister :)

Nå er endelig sesongen rett foran oss. Vi har to intensive og svært spennende måneder på dørstokken vår.

Her er treningsplanen for apr-mai, den er også lagt ut på FB gruppa. 

 

Litt om de ulike ukedagene og prioriteringer:

 

Lagledelsen vet at ikke alle kan stille på alle treninger, så prioriteringen gjøres som følger: Vi vil at alle prioriterer torsdagene, de er de viktigste, - det er her rulla drilles i rittfart. 

Tirsdagene er bakkedrag og mer individuelle, dersom vi ses i Grefsenkollen eller Tryvann blir det mer hyggelig å gjennomføre. Noen av oss kjører UCK karusellen på enkelte tirsdager, og det vil være moro om en gjeng Rye 1 syklister setter preg på turpulja der. Vi tok seieren de to gangene vi stilte bra folk i turpulja i fjor. Turpulja kjøres mer sikkert enn ekspresspulja og har 10-20 sterke ryttere hver gang (av 50-60 i pulja). Det er en morsom og knallhard treningsøkt :)

Ellers blir langturene på søndager en opplevelse å være med på. Her ruller vi i rolig fart og sikrer pulssone 1 for majoriteten av turen. Så legges det også inn noe A2 drag hvor vi kjører kontrollert i fht puls og watt. Disse turene går gjerne innom en kafe hvor vi spiser ordentlig lunsj. Turene er miljøskapende samtidig som vi bygger lag og syklister. Våre langturer er ulike slik at vi får nødvendig variasjon. Nå i apr-mai blir det litt på Romerike og litt sørover, samt Nordmarka Rundt forberedelse. I juni legger vi inn bl.a. Hurum rundt. Vi sørger for at du får tilstrekkelig variasjon.

 

Lørdager kl 08:30 er det mulig å være med XP fra Avancia på Skedsmokorset. De kjører langturer med rulle innlagt noe A2 drag.

 

2017 blir en særdeles spennende sesong

 

2017 sesongen blir særdeles spennende og morsom! Det er knappe 2 mnd til L-O, og vi skal gjøre 4 oppkjøringsritt før dette. Såvidt jeg kan se er vi 16-17 syklister påmeldt Enebakk Rundt pr nå. Skynd deg å melde deg på ER dersom du ikke har gjort det enda. Vi er i den pulja som heter Rye 2 (gammel historikk da Expressen het Rye 1 for maaange år siden). Starten vår er kl 09:05 oppmøte ved Narvesen kl 08:00

 

Denne sesongen kommer det nye Rye 1 til og lykkes enda bedre enn i fjor, og vi vil ha MANGE herlige timer sammen på sykkelsetet. 

Jeg smiler når jeg skriver fordi vi har et så utrolig mye bedre utgangspunkt enn i fjor. Vi som var på Mallorca fikk smake hvor effektiv rulla er allerede. 

 

Nå setter det endelig skikkelig i gang. 

Du kan glede deg!

 

 

mvh

Jan Gamre

Kaptein

Rye 1

 

Mob: 92802286

Mail: jangam(@)mac.com

 

 

Ta kontakt dersom du ønsker tilgang til FB gruppa til Rye 1

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese