Du er her

Tøffe forhold under klubbmesterskapet i triatlon

Jonas Sundets bilde

 

Etter fjorårets fantastiske forhold og varme temperaturer, var det nok noen som ikke var helt forberedt på hva som ventet dem, og sikkert noen som kastet inn håndkleet og ble hjemme. Men med hustrige 13 grader i vannet og pøsende regn var vi godt fornøyde med at 7 ihuga triatleter trosset elementene og stilte til start.
Kudos til Lasse som kom nærmest rett fra Gardermoen!
Gjengen var godt representert i både alders- og kjønnsklasser, og en kvinneandel på 43% er nesten uhørt bra, hva triatlon angår. En markant forbedring fra fjorårets noe homogene deltakermasse. 

Grunnet den lave vanntemperaturen ble svømmingen kortet ned til 400 m. Mange slet litt med den kalde temperaturen i starten, kaldt hode og briller som dugget, men samtlige kom seg gjennom strabasene. Syklingen gikk ut i til Maridalen kapell og tilbake, ca. 16,9 km. Dessverre er visst ikke alle like lokalkjent, ... ehm Emma... Vel tilbake fra syklingen til "skiftesonen" gikk løpingen medsols rundt Sognsvann, 3,3 km.

Markuz Lindgren var raskest, på tross av motsols løping, cheekyog vant herreklassen på 0:51:39.

Hanne Eldby vant dameklassen, etter at Emma Augustsson syklet seg bort i boligfeltene på Tåsen, og fullførte med forkortet sykkeldel.

Ellers deltok .

Vinnerne mottok premier fra Sponser Sports Food.

Ingeborg Guldvik Grongstad var den heldige vinner av et par valgfrie sko fra Hoka One One levert av Sport 1 Storgata.

På tross av at noen av deltagerne med svenske aner hadde litt problemet med den (noe improviserte) løypeendringene kom alle i mål til slutt. Her ventet Petra, Hege, Erik og Jonas med en herlig oppvartning av varm grillmat, snacks, frukt, imsdal og vørterøl. 


Det skal aldri stå på serveringen i SK Rye... her er det få som overgår oss! smiley

Triatlongruppas tøffeste gjeng?
Lasse Johansen, Markuz Lindberg, Kristian Thommesen, Frank Thommesen, Emma Augustsson, Hanne Eldby og Ingeborg Grongstad.

 

En stor takk til alle som deltok og ikke minst de som arrangerte årets klubbmesterskap!

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen