Minst 38 Rye-medlemmer løp Oslo Maraton

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Inge Nilsen

Minst 38 Rye-medlemmer fullførte en av distansene under Oslo maraton på søndag, i strålende sol og ny og hardere løype.

Solgunn Tverfjell vant sin klasse på maratondistansen, Ingve Nasvik tok sølv i sin klasse på NM i halvmaraton, og Victoria Engebretsen fullførte Oslotrippelen, på 7 timer og 31 sekunder, og var den 7. beste damen som løp så langt.

Solgunn Tverfjell vant sin klasse i hel maraton. Foto: BMW Oslo maraton

Ingve Nasvik tok sølv i sin klasse på NM i halvmaraton. Foto: BMW Oslo maraton

Morten T. Vaagsbø ble nr 2 i sin klasse på helmaraton. Foto: BMW Oslo maraton

Else Marie Grotterød løp inn til en en veldig god tid på halvmaraton, og 6. plass i sin klasse. Foto: BMW Oslo maraton

Runar Sæther løp som alltid fort, og ble nr 2 i sin klasse på 10 km. Foto: Oddvar Røsten

Victoria Engebretsen løp trippelen, 73,3 km på 7 timer og ble nr 7 blant damene på denne ultradistansen. Hun hadde til og med krefter til å smile til fotografen!

Carl-Fredrik Nordheim var rask på 10 km. Foto: BMW Oslo maraton

Frank Thommesen løp halvmaraton, foto: BMW Oslo maraton.

Fred Tjernsli løp halvmaraton, foto: BMW Oslo maraton.

Håvard Mork løp hel maraton, foto: BMW Oslo maraton.

Ingeborg Grongstad løp hel maraton, foto: BMW Oslo maraton.

Jan Magnus Brevik løp halvmaraton.

Johan Fredrik Furuly løp 10 km, foto: BMW Oslo maraton.

Jon Ivar Lund løp 10 km, foto: BMW Oslo maraton.

Kenneth Antonsen på halvmaraton

Knut Brobakken løp halvmaraton, foto: BMW Oslo maraton.

Odd Jarle Østvik løp halvmaraton, foto: BMW Oslo maraton.

Øystein Hansen (i Ryedrakt) var rask på halvmaraton, og ble nummer 7 i sin klasse. Foto: BMW Oslo maraton.

Allsidige Reidar Søbstad løp også halvmaraton, foto: BMW Oslo maraton.

Stein Olsen løp halvmaraton, foto: BMW Oslo maraton.

Marit Tørstad var fornøyd med å ha gjennomført sitt 38. maraton, det femte og raskeste i Oslo til tross for den nye og hardere løypa.

Resultater og flere bilder finner du her.

(Fant du noen feil i artikkelen? Eller har du flere bilder, eller vet om flere som bør nevnes? Gi meg beskjed, jeg oppdaterer gjerne!)