Du er her

Rye 17 - Infomøte 29Sep2017

Josef Alfons Nolls bilde

Aldri før hadde vi i Rye 17 et infomøte så tidlig. Og jammen, vi er allerede 12 ryttere som har lyst å kose seg på sykkelsete neste år. Sammen fikk vi: Ida, Helen, Christer, Espen, Pål, Agnar, Øyvind, Stein og Josef (Carl-Andreas, Lorns og Tore klarte ikke å være med) først en gjennomgang av planer til Rye 15. Og for flere av oss ble det mye snakk om resultater og trening, der er vi ikke i Rye 17. Vår fokus er på "sikkerhet og kos".

Med noen som aldri har syklet fra Trondheim før, og noen som har vært med i mer enn 10 ganger, så har vi en fantastisk blanding på laget. Felles motivasjon i Rye 17 er:
– Sammen skal vi ha det gøy 
– Deltagelse på Styrkeprøven (Trondheim – Oslo)

Ellers satser vi på samkjøring av laget og bli trygge på hverandre, og har høy fokus på sikkerhet. Men en slik samkjøring kommer først etter vinteren. Fram til da anbefaler vi spinning minst 2 ganger i uken, eller andre aktiviteter som sykle til jobben. 

Vi starter med fellestrening rett etter Birken er gjennomført, eller kanskje før hvis været er bra. Vi satser på treningssamarbeid med Rye 2 og felles oppmøte med Rye 15 noen ganger :-). Felles ritt blir:
• 1. mai - Enebakk Rundt 1. mai
• 12.-13. mai - Hafjell samling
• 20. mai Dugnad Nordmarka Rundt (vi sykler 19. mai)
• 26. mai - Randsfjorden Rundt
• 3. juni - Tyrifjorden Rundt
• 16. juni - Styrkeprøven

Ellers hadde Øyvind et forslag om å være med på Paris-Roubaix, eller legge opp til en samling til Mallorca. Følg oss gjerne på Facebook, hvor du også finner Presentasjonen om SK Rye 17 i 2018
Gleder meg å være på tur med dere :-)
Josef "el falco"
Relaterte artikler: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese