Du er her

Rye 17

Stangehallen - 1. mars - Informasjon og påmelding

Rye 17 og Rye 15 drar igjen til Stangehallen søndag 1. mars. Vi begynner kl 12 og holder på tre timer til kl 15. For de som var med sist, så blir det et ganske likt opplegg. For alle andre følger det litt informasjon under:

Josef Alfons Nolls bilde

BOC-Rye17 lagsamarbeid

I år satser BOC og Rye17 på samarbeid for Trondheim-Oslo. Bakgrunn er at vi har samme grunntanken for sykling, og et felles opplegg minsker behovet for planlegging og hjelpemannskapet.  Hver lag sykler foran i 30-45 min, deretter bytter vi og det andre laget kjører rulle. 
 
Opplegget for Rye 17 er som følgende:
  • Enebakk Rundt: Vi starter kl 09:10 bak Rye2, rolig og behersket. Begynner ikke å øke før vi er ved Oppdal.
Josef Alfons Nolls bilde

Rye 17 - her kan du melde deg på

Slik blir det ikke når Rye 17 sykler sammen. "Never forgotten, Glenn Johansen i front i London 2012". For oss vanlige syklister, både de som sykler for første gang, og de som er med for å kose seg, er en "rolig" sykkeltur i 32 km/t snittfart fra Trondheim det som vi kann oppnå. 

Josef Alfons Nolls bilde

Rye 17 - Infomøte 29Sep2017

Aldri før hadde vi i Rye 17 et infomøte så tidlig. Og jammen, vi er allerede 12 ryttere som har lyst å kose seg på sykkelsete neste år. Sammen fikk vi: Ida, Helen, Christer, Espen, Pål, Agnar, Øyvind, Stein og Josef (Carl-Andreas, Lorns og Tore klarte ikke å være med) først en gjennomgang av planer til Rye 15. Og for flere av oss ble det mye snakk om resultater og trening, der er vi ikke i Rye 17. Vår fokus er på "sikkerhet og kos".

Josef Alfons Nolls bilde

Rye17 - Treningsplan mai/juni 2016

Her er treningsplan for Rye 17 fram til Trondheim-Oslo. Det er en del ritt, dermed tar vi også beslag på noen lørdager i tillegg til  tirsdager, torsdager og søndager

Josef Alfons Nolls bilde

Rye17 - Enebakk Rundt

Enebakk Rundt er ikke et ritt, det er fortvilelse, frustrasjon og forbannelse.  Velkommen til Rye 17, som starter 1.mai 2016 kl 08:15, sist i Rye Pulje 2. Vi møtes godt oppvarmet kl 08:05 i slusen. De som har meldt seg opp i en annen gruppe, kan bare komme inn i slusen sammen med oss.

Josef Alfons Nolls bilde

Treningsplan Rye17 fram til Enebakk Rundt

Her er treningsplan fram til Enebakk Rundt, 1. mai. Vi satser på tirsdager, torsdager og søndager

Josef Alfons Nolls bilde

Fokus i Rye17 sykling

I alle årene har Rye17 vært gruppen for de som vil prøve seg på Trondheim-Oslo, og for de som har vært med før, men vil ha det litt roligere enn XP og Rye15. Sistnevnt gjelder for meg, som har syklet Trondheim-Oslo hvert andre år siden 1994. Det var Lars Åge og Gunnar som satt standarden for Rye 17, og den ønsker vi å videreføre. 

Josef Alfons Nolls bilde

Vil du sykle Trondheim-Oslo med Rye 17?

Vil du sykle med Rye 17 fra Trondheim 18. juni 2016 kl 06.40?

Under pizzakvelden 25. januar 2016 diskuterte vi hvilke planer vi har for Rye 17 - og satser på hyggelig trening og en flott tur over fjellet.

Sider