Du er her

Rye 3: Vi vil at alle skal føle seg velkommen

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Rye 3 under Enebakk rundt i 2017

Rye 3 er et lag hvor alle skal føle seg velkommen, sier Roar Viken (62), som er kaptein for laget. Alle nye og gamle ryttere vil bli tatt godt imot, og du vil få opplæring i hvordan man sykler som en del av et lag. Hovedmålet for sesongen 2018 er å sykle Styrkeprøven (Lillehammer-Oslo) med en snittfart på 30 km/t, noe som tilsvarer ca. 6 timer og 20 minutter.

Rye 3 har gjennom årene vært klubbens inngangsport for mange syklister, både for de med og uten erfaring med landeveissykling. Målet om å sykle fra Lillehammer til Oslo kan for mange oppleves som delvis uoppnåelig på egenhånd, men som en del av en gruppe er dette en drøm som kan bli til virkelighet.  

– Jeg har syklet med flere lag tidligere, sier Roar, og de siste årene sammen med Rye 3. Jeg likevel ingen lang erfaring med sykkel siden jeg først startet å sykle for 7-8 år siden. Rye 3 er for slike som meg et riktig lag å sykle på. Vi kan delta på ritt som en del av et lag og dermed fullføre med en godfølelse samtidig som sikkerhet settes i høysetet. Mitt hovedmål som leder for Rye 3 er at alle skal ha en fin og trygg tur, og at flest mulig at de som stiller på startstreken på Lillehammer kommer til Oslo sammen med laget.

Alle nye og gamle ryttere vil bli tatt godt imot, og du vil få opplæring i hvordan man sykler som en del av et lag. Vi vil veldig gjerne at syklister som er usikre på om de ønsker å være med på laget, eller bare litt nysgjerrige, også kommer på de første treningene.

Det er viktig at alle kan stole på hverandre, og at vi gjør hverandre gode. Trygghet står alltid i høysete. Vi ønsker at Rye 3 skal bestå av både nye og erfarne rytter av begge kjønn.

Hovedmålet for sesongen 2018 er å sykle styrkeprøven (Lillehammer-Oslo) med en snittfart på 30 km/t, noe som tilsvarer ca. 6 timer og 20 minutter. Vi kommer til å justere målsetningen i løpet av våren når man har fått et inntrykk av kjørekapasiteten til laget.

Ressursgruppa består av Roar Viken (lagleder/kaptein) og Katrine Nordgård.

Oppkjøringsritt:

Enebakk Rundt 1. mai
Randsfjorden Rundt 26. mai

For så: Lillehammer-Oslo 16. juni

Fellestreningene til våren vil være bakkedrag i Grefsenkollen på tirsdager, rulle/tempo-trening på torsdager og en rolig langtur lørdag/søndag.

Det er ønskelig at de som skal være med på Rye 3 deltar på så mange av våre treninger som mulig. Dette er både for at vi skal bli bedre kjent og få et godt miljø, men minst like viktig er det at vi skal bli samkjørte. Siden vi har en del ryttere som ikke har syklet med lag tidligere, er det ekstra viktig at vi øver på å sykle sammen slik at vi får en fin flyt i rulla, og slik at alle i laget kan føle seg trygge på hverandre.  

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller bare for en hyggelig prat!
Roar Viken (tlf. 4165 1965)
Kathrine Nordgård (tlf. 9169 6969)

Meld deg også gjerne inn i vår facebookgruppe.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen