Du er her

Rye17 godt i gang

Josef Alfons Nolls bilde

Rye17 godt i gang.

Vi var mer enn 20 ryttere som var med i SON turen, og fikk gode tilbakemeldinger for treningen. "Stive ben, sliten,...". Slik er det i april og mai.  

Fokus nå i de første ukene er på følgende områder:
  1. Bygge styrke: kjøre intervalløkter er bra for å bygge kapasitet og komme nærmere terskelen "uten å dø". Og vi trenger denne styrken for å tette luke eller ligger i front i motvind.
  2. Veisikkerhet og hul i asfalt: Vi sykler med 1 m avstand til hul. Den som ligger på venstre siden tar veivalget, og personen på høyre følger etter. Vi trenger ikke peking, fordi alle bare følger dem som ligger foran. Vi kommer å bli trygge på hverandre, og kunne stole blind på rytteren framfor oss.
  3. Tempo og kjørestilen: Under lange ritt er "konstant belastning" nøkkelen til suksess. Hvis du har syre i beina, tar det lang tid til å få beina frisk igjen. Vi skal ikke slite ut ryttere i motbakken, heller sørge for å ha friske ben for flatene, hvor vi skal sykle rask. Og i nedoverbakken gjelder det å gi full spiker. De som ligger bak blir dratt med unansett. Dermed, sett terskel på e.g. 230 W (75% of mitt terskelwatt)
Det som kommer opp for oss:
  • Løypevakt til Nordmarka Rundt (20.5.). Ta kurs for å være godkjent. 
  • Meldt deg på Hafjell helg 12-13. mai. Vi blir kjent med BOC, og evtl med Rye15 eller andre Rye lag.
  • Enebakk Rundt, 1. mai,  Starttid 09:10 (Rye Pulje 3)
Relaterte artikler: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen