Du er her

Blir det deltakerrekord på lørdag?

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Det går mot deltakerrekord i klubben under Oslo maraton. I fjor løp 38 Rye-medlemmer en av distansene, mens i år er hele 56 stykker påmeldt. Er vi klubben med flest påmeldte medlemmer?
Dette blir uansett en gigantisk løpefest!

I år arrangerer Oslo Maraton også NM på distansen. Det er 8 medlemmer fra klubben som deltar i denne klassen, Maraton NM.
De åtte er alle svært erfarne løpere, som vi heier litt ekstra på i år: Marit Tørstad, Solgunn Tverfjell, Morgan Adolfsen, Ingve Nasvik, Svein-Erik Bakke, Dag Fossum, Gaute Martinsen og Torunn Brandt.

Torunn P. Brandt, Svein-Erik Bakke, Marit Tørstad og Morgan Adolfsen løper alle maraton-NM på lørdag. (Dette bildet er fra før start på Oslo maraton 2016.)

Værmeldingen for lørdagen lover bra, delvis skyet, fin temperatur. Kanskje kan vinden være litt sjenerende for løperne etter kl. 14, da den kan øke til 5 m/s.

Som alltid er det en sosial samling etter løpet, det blir som tidligere på Amundsens bryggeri i Stortingsgata. Les mer her https://www.sportsklubbenrye.no/node/30697

Tar du noen selfies eller bilder av andre Rye-løpere du vil dele med flere i klubben? Send dem til meg: inger.woxholtt(alfakrøll)skrye.no.

Og husk #skrye når du poster på Instagram.

Møt gjerne opp langs trassen for å heie løperne frem.
Alle som har meldt seg på og oppgitt SK Rye som klubb i år finner du på denne listen.

Vi ønsker alle fra Sportsklubben Rye lykke til med løpet!

Just run for fun ☺

Runar Sæther løp fort i fjor, og tok 2. plass i sin klasse på 10 km. Hvor fort vil han løpe i år, på halvmaraton? Foto: Oddvar Røsten

Reidar Søbstad imponerte senest forrige helg, med 2. plass i Lørenskogløpet (10 km). Satser han like høyt i halvmaraton på lørdag? Foto: Oslo Maraton 2017