Du er her

Utvidet spinning 2018/2019

Inger Heiberg Woxholtts bilde

SK Rye-sykkel har besluttet å utvide spinningtilbudet for høsten 2018 og vinteren 2019.

Tilbudet går ut på at man for kr. 1 000,- kan delta på spinningtimer både mandager (Myrens) og torsdager (SATS Elixia Linderud).
 
Deltagelsen vil baseres på påmelding til hver time. Basert på tidligere erfaringer ser man at spinningsalen ikke på langt nær fylles opp når man låser påmelding med betaling til ett sted.  Klubben har derfor besluttet at man for samme pris får muligheten til å spinne 2 ganger per uke gjennom høsten og vinteren.
 
Alle som har betalt kr. 1 000,- vil foreløpig få en email hvor man må melde seg på dersom man ønsker å delta. Dette blir sendt ut senest 3-5 dager før spinningen starter. Er det mot formodning fullbooket vil man få beskjed om dette.

Vi håper tilbudet blir godt mottatt og at spinningsalene som leies blir fullere enn tidligere.
 
Klubben jobber med å få på plass en permanent påmeldingsløsning. I mellomtiden har man løst dette med en gratisversjon som vil bli benyttet inntil videre.

Tid og sted:

Mandag
Myrens sportssenter kl. 19.30-21.00 – 1,5 time – 34 sykler med wattmålere.
Instruktør: Kjell Petter Bøgwald.

Torsdag
SATS Elixia Linderud kl. 19.00-20.30 – 1,5 time – 37 sykler.
Instruktør: Frank Thommesen.

Det er ikke nødvendig å være medlem på treningssenteret for å delta på klubbens økter (men det er dessverre ikke lov å trene på treningssenteret mens du likevel er der, da må du tegne medlemsskap på treningssenteret i tillegg). Alle klubbens medlemmer er velkommen til å melde seg på.

Oppstart mandager 15. oktober, oppstart torsdager 18. oktober. Siste time er 4. april og 8. april. Alle Ryes spinningøkter vil følge klubbens treningsopplegg.

Lurer du på noe, send en mail til sykkelgruppa: sykkel@skrye.no.

 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen

Kommentarer

Velkommen til dere som vil bli med på vinterens spinning!

Her kommer noen praktiske opplysninger:

1)Det ligger liste i resepsjonen der dere skriver dere inn. 2) For å se/lagre egne watt-data, kan dere bruke app'en Body Bike som kan lastes ned gratis  til adroid eller iOS mobiler. Evt. kan dere bruke sykkelcommputer som kommuniserer med watt-sykkelen. 3) Syklene vi bruker har SPD-pedaler. 

Kjell Petter