Du er her

Årsmøte 2019

Inger Heiberg Woxholtts bilde

20. mars 2019 kl. 18 blir det avholdt årsmøte i SK Rye, og etter at den formelle delen av årsmøtet er raskt unnagjort, vår vi i år hele tre kortere foredrag i virkelig høy klasse:

Lars Christian Vold

Lars Christian Vold er triatlet, og i 2017, på den syvende starten i Norseman, ble det endelig seier og løyperekord. I 2018 ble han nr 3 i Norseman, du kan lese hele rittrapporten hans her.

Lars Christian er medlem i Rye og bruker over 1000 timer i året på trening, og ytterligere hundrevis av timer på skadeforebygging og planlegging, og vil snakke litt om dette på årsmøtet. Han vil ta for seg hvordan man kan trene i hverdagen, fordeling mellom svømming, sykkel og løp, hvordan forberede seg til store konkurranser, hvordan tenke og jobbe mentalt under konkurranser, ernæring og drikke under konkurranser og de viktigste rådene og tipsene til en som skal ta sin første ironman.

Ole Hem

Ole Hem er en av en liten håndfull norske terrengsyklister som faktisk kan leve av idretten.

Ole har vært i toppen i Norgescupen i flere sesonger, og vunnet Terrengsykkelrittet to år på rad, men sesongen 2018 var på mange måter året da det virkelig løsnet for ham, og han tok også sitt første NM-gull på seniornivå. 

I høst ble tok han tiendeplassen i maraton-VM i Italia i høst, og der var han også den yngste blant de på topp ti i VM, og det var bakgrunnen for at han skrev kontrakt med det italienske profflaget Squadra Wilier.

– Det er gøy å se at det går an å bli proff uten å måtte bytte til landevei for å kunne leve av sykling, sa han til Terrengsykkel i desember. (Les artikkelen om Ole Hem i terrengsykkel.no her.)

Ludvig Fischer Aasheim

Ludvig (19) har nærmest vokst opp i Rye, og har klart å oppnå imponerende mye til tross for sin unge alder.

Han har vært fast på Morgendagens Helter landslaget for M-junior, fra første til siste ritt gjennom hele juniorklassen, og han ble blant annet beste nordmann under junior-VM i 2018, med en 15. plass. Han er også nevnt som én av ti førsteårs seniorer i hele verden man skal følge ekstra med på gjennom 2019-sesongen (av nettstedet U23 Cycling Zone), takket være sin enestående evne til å plassere seg høyt oppe i sammendraget i etapperitt.

Ludvig har også skrevet kontrakt med det norske kontinentallaget Uno-X Norwegian Development Team, fra 1. august i år. Under årsmøtet i 2018 ble Ludvig tildelt SK Rye og Milsluker’ns ungdomsstipend for sine flotte resultater.

På årsmøtet vil Ludvig, sammen med sin trener og pappa Egil, fortelle litt om hva som ligger bak disse resultatene, både av langsiktig trening, men også hva som kreves av besluttsomhet under rittene for å kunne oppnå toppresultater.

Utmerkelser

Det blir også kåring av Sportsklubben Ryes ungdomsstipend, SK Ryes "lovende utøver"-stipend, årets triatlet, årets løper, årets syklist og årets BU, og distansemesterskapsvinnere, så er du påmeldt eller nominert i noen av disse kategoriene, meld deg på årsmøtet, dette vil du ikke gå glipp av!

Mer informasjon og påmelding til årsmøtet via link eller mail i denne artikkelen. Saksliste og årsmøtepapirene vil også bli tilgjengelige her én uke før årsmøtet.

Saksdokumenter til årsmøtet er tilgjengelig her (krever innlogging).
Har du problemer med å logge inn, send en mail til post@skrye.no, så sender vi deg saksdokumentene på mail.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen