Du er her

Og de nominerte er ...

Inger Heiberg Woxholtts bilde

I år har vi opprettet noen helt nye utmerkelser i klubben: vi skal kåre årets syklist, årets triatlet, årets løper og årets barn/ungdom!

Gruppene har nominert fire kandidater hver til hver pris, og vinneren i hver gruppe utropes på årsmøtet.

De nominerte er:

Årets løper

Tore Saupstad
Tore er en føsteklasses motivator og inspirasjonskilde for resten av løpegruppen. Han har alltid oppmuntrende ord å dele ut til de som trenger det mest gjennom treningsøkten. Tore er et stabilt og kjerkomment innslag i klubben som tar vare på de rundt seg og ser hver enkelt i gruppen. Tore har en unik empati og et vennelig vesen som gjør at man føler seg trygg og klar for å yte sitt beste.

Ingve Nasvik
Klubbens mangeårige sportslige midtpunkt. Ingve jobber nøyaktig og metodisk for å finne hva som fungerer for løpere og deler gjerne sine erfaringer med de som spør. Han er et fast innslag på treninger og en mange kan spørre om råd. Ingve jobber systematisk med treningsopplegg og har hjulpet mange løpere til å strukturere sitt innsats.

Marit Tørstad
Marit er en humørspreder og en løpende latterkule som gjør at alle føler seg oppstemt og velkommen på trening. Hun har et smittende humør og inkluderende vesen. Man er aldri ensom rundt Marit som har en unik even til å dra alle med i samtalen. I tillegg er Marit en beintøff maratonløper og en inspirasjonskilde for mange med sine snart 50 maratonløp.

Svein-Erik Bakke
Løpsentusiasten Svein-Erik Bakke inspirerer, ikke bare i hans heftige aktivitetsnivå på løp, men også i sin holdning til tjeneste for klubben. Han påtar seg oppgaver pliktfult med et smittende humør. Aktivitetsnivået inspirerer andre løpere, og resultatene er suverene, enten det er i våtdrakt, på ski eller sykkel. Han var ikke snauere enn at han arrangerte ultraløp til glede for klubbens medlemmer lille julaften.

Årets barn/ungdom

Simen Smestad
- Simen er godt forbilde i utforgruppa
- Blid, positiv og hyggelig mot alle, spesielt mot de yngre i gruppa. Under samlinger, treninger og løypebesiktigelser (track walk) sier han aldri nei til å ta seg av de yngre. Det er det ikke så mange andre som gjør.
- Etter trening og ritt som ikke har gått så bra, oppfører han seg som et verdig forbilde. Spesielt for de yngre, er dette viktig. Det er lov å være sint og lei seg, men det er ikke akseptabelt å la dette gå ut over utøvernes dyre utstyr.
- Han tar ansvar for gruppa, og påtar seg praktiske oppgaver som gagner alle som å påta seg planlegging av aktiviteter, bl.a utenlandssamling for satsningsgruppa.
- Han passer på at de andre i satsningsgruppa følger opp det de skal. Snakker aldri negativt om de andre, og gjør gjerne en innsats selv for å unngå at de andre blir satt i dårlig lys.
- Han viser klubbstolthet. Sier tydelig fra hvis noen sier noe negativt om egen klubb.
- Alltid vært ansvarsfull og vist omsorg for klubbkamerater, og for gruppa. Er aldri negativ til å bidra, hvis han er tilgjengelig.

Kamilla Aasebø
Kamilla er aktiv i mange av gruppene i barne- og ungdomsgruppa og hun treffer du både på terrengsykkel, landeveissykkel og etterhvert også på banesykkel.
Hun stiller alltid opp med et smil på trening og i konkurranser, og er imøtekommende blant yngre og eldre utøvere.
Kamilla er svært viktig for jentemiljøet i klubben og er gjennom sine holdninger og positive innstilling til trening og konkurranse en inspirasjon for andre jenter, også utenfor SK Rye.
Hun deltar på mange konkurranser (Kalascup, NorgesCup Terreng og landeveiscup) og bidrar til å knytte vennskapelige bånd mellom klubbene.

Håkon Amundsen
Håkon er en av våre ryttere som alltid smiler. Håkon er en relasjonsbygger, og sørger for god stemning og sterkt samhold. Håkon er fast på samtlige treninger, og deler om seg med hyggelige kommentarer og morsomme synspunkter.  Håkon har en innstilling om at alt ordner seg, og når andre klager så ser Håkon det positive. Håkon er alles kamerat. Håkon behandler alle likt, uavhengig av alt. Håkon er ikke redd for å ta i et tak, og deltar gjerne på både dugnader, eller som stand-in for trener om det skulle bli nødvendig.

Håkon Øksnes
Håkon er ett meget ivrig medlem av Rye. Håkon tross sin unge alder, trener med både Landeveisgruppa og terrenggruppene.
Håkon sykler aktivt og kjører ritt i begge grener. Håkon er en særdeles positiv gutt som ikke lar alder eller kjønn påvirke det sosiale og er en ekte lagkamerat som uansett stiller på trening og de ritt han rekker.
Håkon er meget dyktig på å rose og motivere lagkamerater.
Håkon har ved fler tilfeller i ritt hjulpet andre Ryedeltagere til de gjeveste podieplassene, noe fler har registrert og bemerket fra sidelinjen.
Øksnes oppfattes av de rundt han å være en blid og omtenksom gutt som både sykler fler grener og går aktivt på ski vintersesong med lagkamerater og søsken.
Håkon er et supert og ideelt Ryemedlem, et medlem som fortjener oppmerksomhet for sin gode lagånd.

Årets trialet

Terje Gangås
Tristyret ønsker å nominere Terje rett og slett fordi han digger triatlon. Foruten å selv være en aktiv og svært lite selvhøytidelig triatlet, har han vært en solid bidragsyter under både klubbmesterskapet, gjennomkjøringer og forberedelser til Oslo Triatlon. At man skal delta selv er ikke det i seg selv et hinder for bruke dagen før til å rigge skiftesonen. Terje er hjelpsom, serviceinnstilt og nøler ikke med dele sine erfaringer og å hjelpe andre nybegynnere uten nøle.

Hanne Eldby
Hanne er nominert av tri-styret fordi hun representerer ekte idrettsglede. Selv om hun ikke alltid kommer først over mållinjen, har hun det desidert beste humøret. Hennes gode humør og positive innstilling gjør henne til en utmerket Rye- ambassadør. Hun er en uredd triatlet som kaster seg ut i det meste av konkurranser, det kan særlig nevnes at hun er en ivrig gjenganger på våre klubbmesterskap, noen ganger som eneste kvinne. Enda et bevis på at Hanne ikke bare en kul dame, men også en skikkelig tøffing.

Svein-Erik Bakke
Svein må være laget av noe annet enn oss vanlige folk. Ikke bare kaster han seg ut i konkurranser av alle slag og vinner dem i tillegg stadig vekk, men han har en unik evne til å spre gleder, humør og få andre til å tro at de kan. Han er alltid opptatt av at andre skal oppnå mestringsglede og ta ut sitt siste, og for ham er det er større og rikere å se andre som han bryr deg om lykkes, enn å gjøre det selv. Svein er som en duracellkanin, stiller alltid opp og bidrar på alle fronter så mye han rekker, hele tiden.

Jo Friedmann
Jo Friedmann tok 3. plass i NM i langdistansetriatlon, bare drøyt 30 sekunder bak andreplassen. I tillegg tok han seieren i sin aldersgruppe. Jo har trent med triatlongruppa på Tøyenbadet i hele vinter og vår, og ble også beste Rye deltaker på olympisk distanse under Oslo triatlon i august, med en femteplass totalt, og bronse i aldersklassen. Jo har vært medlem av Rye siden han flyttet til Oslo, og vi er stolte over at han konkurrerer i Ryedrakt.

Årets syklist

Roy Hansen
Årets blideste. Årets ivrigste. Årets mest lærevillige. Førstereis og en imponerende progresjon.

Pål Sørvoll
Voldsom innsats i kulissene over flere år samtidig med å være kaptein.

Hans Skari
Hans Skaris «sommersykkelskole» for hele SK Rye og som overlevde helt fram til snøen kom. Og for at han alltid ofrer seg for andre, mer enn han trenger, så han ikke alltid kommer i mål selv.

Frank Thommesen
Rutinen og stødigheten himself.

Vinner i hver kategori avsløres på årsmøtet. Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på, det kan du gjøre her.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen