Du er her

Og vinnerne er ...

Inger Heiberg Woxholtts bilde

I år har vi opprettet noen helt nye utmerkelser i klubben: vi har kåret årets syklist, årets triatlet, årets løper og årets barn/ungdom!

Gruppene nominerte fire kandidater hver til hver pris, og vinneren i hver gruppe ble utropt på årsmøtet.

Alle de nominerte kan du lese om her.

Vinnerne ble:

Årets løper: Tore Saupstad
Tore er en føsteklasses motivator og inspirasjonskilde for resten av løpegruppen. Han har alltid oppmuntrende ord å dele ut til de som trenger det mest gjennom treningsøkten. Tore er et stabilt og kjerkomment innslag i klubben som tar vare på de rundt seg og ser hver enkelt i gruppen. Tore har en unik empati og et vennelig vesen som gjør at man føler seg trygg og klar for å yte sitt beste.

Mer om Tore her.

Årets barn/ungdom: Håkon Amundsen
Håkon er en av våre ryttere som alltid smiler. Håkon er en relasjonsbygger, og sørger for god stemning og sterkt samhold. Håkon er fast på samtlige treninger, og deler om seg med hyggelige kommentarer og morsomme synspunkter.  Håkon har en innstilling om at alt ordner seg, og når andre klager så ser Håkon det positive. Håkon er alles kamerat. Håkon behandler alle likt, uavhengig av alt. Håkon er ikke redd for å ta i et tak, og deltar gjerne på både dugnader, eller som stand-in for trener om det skulle bli nødvendig.

Mer om Håkon her.

Årets trialet: Hanne Eldby
Hanne ble valgt til Årets triatlet fordi hun representerer ekte idrettsglede. Selv om hun ikke alltid kommer først over mållinjen, har hun det desidert beste humøret. Hennes gode humør og positive innstilling gjør henne til en utmerket Rye- ambassadør. Hun er en uredd triatlet som kaster seg ut i det meste av konkurranser, det kan særlig nevnes at hun er en ivrig gjenganger på våre klubbmesterskap, noen ganger som eneste kvinne. Enda et bevis på at Hanne ikke bare en kul dame, men også en skikkelig tøffing.


(Hans Skari viser at sykkelmuskler også kan brukes på flere måter. Foto: Inge Nilssen)

Årets syklist: Hans Skari
Hans ble valgt til Årets syklist fordi han alltid ofrer seg for andre, mer enn han trenger, så han ikke alltid kommer i mål selv, og for sin «sommersykkelskole» for hele SK Rye, som overlevde helt fram til snøen kom.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen