Du er her

Bare smilende ansikter i målområdet på Enebakk rundt

Inger Heiberg Woxholtts bilde

- Det var bare smilende ansikter i målområdet, noe som alltid er et godt tegn, sa Jan Gamre, kaptein på Rye 1, etter at over 80 Ryesyklister i dag fullførte Enebakk rundt.

Rye 1 og Rye 15 kjørte sammen, og har god synergi av å kjøre sammen slik det ble gjort i dag, og dagens treningsritt ble en riktig god økt hvor begge lag har nytte av hverandre, og får utnyttet de samlede ressursene på en god måte. De syklet godt og sikkert med en negativ splitt både hva gjelder tid og plassering, og syklet inn på ca. 2.05. Elisabeth Solberg fullførte på 02.06.12, og det ga henne en 4. plass totalt.

Ekspressen kjørte jevnt og hardt, men ikke fort nok til å ta seieren, og det ble 3. plass bak Team Kjekkas og Team Follo.
– Uansett er vi fornøyde med egen innsats og laget er i rute, sier de.

I Rye 2 var de fjorten som stilte til start.
– Etter litt motvind i starten fikk vi god medvind i ryggen utover i Rælingen og vi fikk virkelig satt opp farten, forteller Amund Lindstad. – Da vi passerte Enebakk og vi begynte å sykle nordover igjen fikk vi smake på motvinden på nytt. De siste par milene ble tunge, men vi kom oss igjennom. Vi låste rulla i motbakkene fra Nordstrand og inn til mål slik at alle som var med da også kom samlet i mål.

– Dessverre falt noen fra etter hvert. Et kjede hoppet av tidlig i rittet og noen fikk det tungt underveis og slapp laget. Ni Rye 2-ryttere kom sammen i mål til 2.22, litt under målsettingen. De fleste som måtte slippe underveis kom i mål kun noen få minutter etter laget.

Rye 17 startet bak Rye 2, og kom inn på samme tid. Ti startet, syv kom sammen til mål. En måtte slippe tidlig grunnet tekniske problemer, mens to andre kom inn like bak laget. – Vi er veldig fornøyde, sier Sindre Blikstad-Balas.

Jeg vil takke for et flott ritt, og synes alle skal være stolte av egen prestasjon i dag! avslutter Amund.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen