Du er her

Norsk seier i Kungälvsrundan

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Overmenneskene Torunn P. Brandt og Svein Erik Bakke nøyer seg ikke alltid lenger med én konkurranse per helg. De var i morges tidlig oppe, og kjørte til Sverige, til Kungälv nær Göteborg, der de syklet det 61 km lange landeveisrittet Kungälvsrundan. "Kungälvsrundan följer både Norde- och Göta älv, den slingrar sig genom skogs- och jordbrukslandskap i utkanterna av Svartedalens naturreserverat samt följer strandlinjen längs Hakefjorden", står det på arrangørens hjemmesider.

Svein Erik Bakke lå i tetgruppen, men etter bare rundt 11 km slapp tetgruppen ham. «Du har det ... bråttom ... det er langt igjen til mål», sa motorsyklisten til ham, og Svein syklet alene sammen med motorsykkelen de siste 50 kilometrene, og vant sitt første landeveisritt.

Torunn syklet ikke feil denne gangen, og godt var det, etter den ekstra lange omveien hun tok i forrige ritt, da hun satte familierekord i feilsykling under Gøteborgsgirot - ett av Sveriges største landeveisritt. Hun synes det var et strålende ritt, men med mye motvind, så det var godt å finne noen gode rygger å henge på. Hun tok til og med 3. plass på distansen, og har med dette virkelig vist at hun ikke bare eren ultraløper, men også en god landeveisyklist!.


Torunn har vist at hun ikke bare er en rå ultraløper, men også en rå syklist.


Både Svein og Torunn er nøye med å oppgi SK Rye hver gang de melder seg på en konkurranse, det er vi i klubben veldig glade for og stolte av.

Alle foto: Torunn og Svein

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen