Du er her

Syklet Styrkeprøven for samhold og solidaritet, respekt, frihet og livsglede, fellesskap, kjærlighet og mangfold!

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Svein-Erik Bakke, som satte ny norsk løperekord på 50 kilometer forrige helg, og hadde hatt mange grunner til å ta livet litt mer med ro denne helgen, gjorde ikke det, men kastet seg som vanlig ut i en ny konkurranse med liv og lyst, og syklet Styrkeprøven fra Eidsvoll til Oslo.

-Vi syklet Styrkeprøven for samhold og solidaritet. Respekt. Frihet og livsglede. Fellesskap. Kjærlighet og mangfold, sa han.

-Jeg hang meg på gjengen fra Rye 2 og Rye 17, og kom inn sammen med dem, forteller han. - Jeg bare koste meg.

Men ikke engang dette var nok for den energiske Svein så han dro rett til neste konkurranse, Heia Open Water på Fetsund. (Mer om det her.)

Jarle Dreiersland syklet også fra Eidsvoll til Oslo, og var med i gruppen som vant distansen, på 1.38.24.

En gjeng fra BU syklet også Eidsvoll-Oslo, mer om dem i denne artikkelen.

Flere fra klubben syklet også Gjøvik-Oslo. Blant dem var Lise Jørstad, som ble nummer to i hele dameklassen på distansen. Hun forteller:
- Jeg er strålende fornøyd med 2. plass blant alle damer fra Gjøvik til Oslo i går på tiden 4:23:20. Det er første gangen jeg har deltatt. Distansen ble vunnet av Anny Hauglid som er veteranverdensmester i sykling. Anny syklet på temposykkel. Tiden min er ca. 30 minutter raskere enn damer på min alder de siste to årene (da stilte tydeligvis ikke Anny Hauglid).

- Jeg klarte å ligge på hjul for første gang, og det sparte jeg mange krefter på. Jeg syklet først sammen med noen fra DNB, deretter etter min samboer, Kjell Gunnar Nyhaug. Vi hadde en del krefter igjen ved Olavsgård, og vi tok igjen mange opp bakkene. Jeg lå foran Kjell noen kilometer i Østre Aker vei, før han igjen tok ledelsen.

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen