Du er her

Grenserittet 2019 - Heia jentene!

Kenneth Antonsens bilde

Grenserittet 2019 lørdag den 3. august ble en solrik og varm og flott opplevelse, selv om terrengsykkelrittene har fått mange færre deltagere senere år. Kan det kanskje tyde på at trenden sakte, men sikkert kommer tilbake? For det er kjempemoro å delta i det velarrangerte rittet.

Alle bilder lånt fra Kondis eller Grenserittes sider tatt av Kjell Vigestad, Bjørn Johannesen, eller privat. Anbefaler forøvrig alle til å melde seg inn i kondis. hvor du får tilgang til masse bilder, og utrolig gode artikler og fordeler. 

JENTENE VÅRE ER SUPRE!  VI ER STOLTE AV DERE.

Minst 45 Rye medlemmer deltok i helgens solskinnsløp. Det var varmt og støvete, men dermed også tørt og godt underlag. Det var mange utrolig sterke resultater, og klubben hevder seg veldig godt. Jeg er skribent for løpegruppa og håper andre virkelig lager en flott artikkel om de fantastiske enkeltresultatene våre ryttere leverte lørdag.  Jeg trekker spesielt frem klubbens jenter. Her er Ryes jenter vinnere, og noe vi er super stolte av. Dere er fantastisk flinke! Gratulerer også til alle andre. Magnus Cederholm vant den steinharde 35-39 års klassen.  Synne Steinsland tar 6. plass i kvinner Elite, Ida Sofie tar 3. plass i Kvinner 'Junior. Anette Bjerve 2. plass i sin klasse.  

Reidar og jeg var også med smiley

Kamilla Aasebø  vinner Grenserittet ung 13-14 år. Det er vi i klubben ekstra stolte av. Fantastisk godt jobbet Kamilla. 

Ida Sofie Huseby -  på tredjeplass Kvinner Junior. 

Synne Steinsland på 6. plass i Kvinner Elite. Med kun 37 sekunder opp Synne tar du det neste år. 

Magnus Cederholm - Vinner aldersklassen 35-39.  Steinhard konkurranse, utrolig bra jobbet Magnus. 

Anette Bjerve tar 2. plass kvinner 55-59. Anette som også sykler for Coop ladies. imponere også veldig. 

 

Avslutningsvis, minner jeg også om at Reidar ( min skygge) og jeg var også med lørdagen. Jeg kaller Reidar min skygge for selv om jeg synes jeg er med på  mange konkurranser, så møter jeg hyggelige, blide og ikke minst fantastisk godt trente Reidar Søbstad over alt og flere steder. Reidar smiler alltid, og blir rett og slett i bedre og bedre for etter som årene går. 

Avslutning Kenneth:

Jeg begynte i Rye for å sykle, og jeg har syklet mye og langt og mange ganger. Har vært så heldig å treffe utrolig mange varme fine og interessante mennesker. Mange er innom Rye for å være med å sykle Trondheim - Oslo og så blir de borte fra klubben vår.  Heldigvis er det mange som finner ut hvor utrolig mange andre fine tilbud og aktiviteter vi tilbyr.  Jeg er en av de, og har heldigvis funnet tilbake til både terrengsykkelen og landeveissykkelen igjen etter å ha løpt mye og langt en stund. Nå skal jeg både løpe og sykle igjen. Denne gangen med lave skuldre og en idrettsglede som gir meg store smil og fantastisk livsglede. Jeg vinner ingenting, men jeg vinner glede og naturopplevelse, og jeg SMILER

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen