Du er her

Stor aktivitet for terrengsyklistene

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Foto: Øystein Heggelund Dahl

Den siste uken har det vært stor aktivitet for klubbens terrengsyklister. Tradisjon tro avholdt Rye siste ritt i Kalas Cup på Langsetløkka og klubbmesterskap påfølgende mandag.
 
Været spilte ikke helt på lag denne helgen og regnet øste ned både i forkant og under lørdagens ritt. Heldigvis har våre stibyggere gjort en fremragende jobb slik at stiene tåler de store nedbørsmengdene uten å gå helt i oppløsning. Like mye må vi skryte av alle de som nedlegger et stort dugnadsarbeid for å sikre at arrangementet går på skinner. Mange fortjener en stor takk, men spesielt vil vi takke rittleder Claes Watndal som ikke bare koordinerte at alt gikk prikkfritt men også brettet opp armene og gjorde en solid dugnadsjobb.
 
Gledelig var det også å se så mange av våre ryttere stille til start og hevde seg godt både i rittet og sammenlagt i Kalas Cup. Som sammenlagtvinnere sender SK Rye sender store gratulasjoner til Sindre Orholm-Lønseth i M11, Håkon Øksnes i M12, Kamilla Aasebø i K13, Birk Møller Gundersen i M junior, Ida Sofie Huseby i K junior, Jens Bergmann i M senior og Håkon Amundsen i M17-29.

(Rapport og bilder fra klubbmesterskapet finner du her.)
 
Fotograf Øystein Heggelund Dahl var til stedet på lørdagens Kalas Cup:

Alle foto: Øystein Heggelund Dahl

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen