Du er her

Påmelding svømming på Norges idrettshøyskole (NIH)

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Nå er første tilbudet klart for påmelding for svømming første halvår 2020. Meld deg på her, faktura blir tilsendt litt senere. (Vi er igang med å skifte til nytt faktureringssystem, så alle får tilsendt faktura både for medlemskontingen og svømming når dette er på plass.)

Vi har i samarbeid med Oslofjord triatlon leid treningstider i bassenget på NiH på Sognsvann, og første trening er allerede mandag 6. januar. 

Treningstidene ved NiH:

Mandager  20.15 – 21.00
Torsdager   20.00 – 21.00

Vi disponerer 3 baner på NiH, så vi har et tak på max 25 svømmere fra oss pr dag. Dette betyr at det må være en god effektivitet i banene da det vil kunne være opp til 8 svømmere i hver bane. Vi etterstreber å ha felles programmer slik at vi kan ha mest mulig lik aktivitet. 

Egenandeler for svømming på NiH pr. dag frem til sommeren: 

Mandager – 550 kr
Torsdager – 650 kr

Vil du svømme begge dager, skriv det i tekstfeltet ved påmelding.

Simon Augustsson vil være svømmetrener på Linderud bad torsdager.

Pris og påmelding til svømming ved Holmlia og/eller Linderud finner du her: https://www.sportsklubbenrye.no/node/32227.

NIH leier vi i samarbeid med Oslofjord triatlon, mens Linderud og Holmlia er erstatningstider for det vi mister på Tøyenbadet. Det betyr at NiH vil ha en høyere egenandel enn de to andre alternativene. 

Faktura blir som nevnt tilsendt senere.

Som de fleste sikkert har fått med seg så er Tøyen stengt og skal rives. Det jobbes med å etablere et erstatningsbasseng for idretten i de 3 årene bygging av nytt anlegg på Tøyen vil ta, men dette vil tidligst komme på plass til høsten.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen