Du er her

Sommersykkelskolen 2020

Oppdatering 25. mai 2020: Det blir sommersykkelskole, og det er fortsatt noen få plasser igjen!

Barne- og Ungdomsgruppa i SK Rye arrangerer sommersykkelskole for sykkelglade barn for fjortende året på rad, og med forbehold om eventuelle endringer i begrensninger p.g.a. koronatiltak blir det sommerskole i år også!

Sykkelskolen er åpen for alle som er født mellom 2011 og 2006, og man trenger ikke være medlem i Sportsklubben Rye for å være med.

Sommersykkelskolen arrangeres i første skoleferieuke; uke 26 (22. juni – 26. juni).

Oppmøte og samlingssted er Varmestua på Langsetløkka på Kjelsås, kl 09.00 – 15.00. Det blir tre dager med turer i terrenget på sti og to dager med teknikktrening på Langsetløkka.

Det gir et variert program med sykling på stiene i nærområdet, tekniske øvelser (rockgarden, bunnyjump, drop, balanse, sykle sakte, sisten, bratte oppoverbakker, sykle på bakhjulet), samt lek, moro og uformelle konkurranser.

Gruppene samles til lunsj ved Varmestua på Langsetløkka, tirsdag og torsdag. Det blir enkel servering (brød og pålegg). Varmestua på Langsetløkka er bemannet med voksen hele dagen. Mandag, onsdag og fredag må man ha med matpakke og gjerne en 50-lapp til en bolle på en av markastuene, eller en is i kiosken.

Lederne jobber som trenere i Rye og har god erfaring med både sykler og barn.

Nødvendig utstyr:

  • Sykkel med gode bremser, litt kraftige dekk, i god stand
  • Hjelm med telefonnummer til foreldre på innsiden
  • Matpakke (mandag, onsdag og fredag)
  • Vannflaske
  • Ekstra sykkelslange
  • Klær etter vær

Prisen er 1600 kr. Den betales ved påmelding. Påmelding her.

Hilsen Rye sykkel Barn og Ungdom

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen