Du er her

All organisert trening avlyses

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Vi vil stanse all organisert trening i klubbens felles regi fra og med i dag, torsdag 12. mars.

Dette gjelder spinning, både for sykkelgruppa og og barne- og ungdomsgruppa, svømming, både på Norges idrettshøyskole, Holmlia og Linderud og Tors innetrening.

Dette gjør vi med tungt hjerte, men vi har ikke annet valg. I går sendte Norges Idrettsforbund ut en oppfordring om dette, og den følger vi selvsagt lojalt. Alle i samfunnet må nå bidra til å bremse smitten.

I henhold til retningslinjene som kommer fra NIF og NCF er all organisert trening utendørs og innendørs forbudt inntil videre og frem til 26. mars i første omgang.
 
Det blir ingen fellestreninger/aktiviteter inntil styret i klubben fatter beslutning om at dette kan gjenopptas. Det er ikke tillatt å bruke Facebooksider for å avtale treningsturer med andre, aktiviteter på Zwift er unntatt.
 
For Sykkelgruppen i SK Rye medfører dette blant annet at:
Det blir ingen organisert trening i uke 14 på Mallorca. Klubben kan ikke nekte noen å reise til Mallorca denne våren, men anmoder om at alle vurderer behovet for enhver reise grundig. Vær også obs på at alle reiser utenfor Norden nå medfører plikt til 14 dager hjemmekarantene ved hjemkomst.
 
Klubben har fortsatt et håp om at DSSP og andre ritt kan bli arrangert, men samtidig er det andre forhold i samfunnet som nå er mye viktigere på nåværende tidspunkt. Følg myndighetens anbefalinger på helsenorge.no/fhi.no slik at vi forhåpentligvis kan sykle sammen igjen om ikke altfor lang tid.
 
Trenerlønn bør begrenses til rådgivning om individuell trening som medlemmene står fritt til å gjennomføre.  Rye vil ikke organisere treninger i denne perioden.
 
Kjære alle sammen, ta vare på hverandre ved å gjøre kloke valg i denne vanskelige tida. Lykke til.
 
 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen