Du er her

Minneord Tomm Arild Kristoffersen 24.1.1948 - 23.3.2020

Inge Nilssens bilde


Det var med stor sorg og vemod vi mottok den triste beskjeden om at vår gode venn gjennom mange år, Tomm Kristoffersen brått gikk bort den 23.3.2020. 

Tomm døde så altfor tidlig. Igjen har vi blitt minnet på at livet er skjørt og uforutsigbart!

Tomm har vært medlem i Sportsklubben Rye i neste tjue år. Vi vil alltid huske Tomm som en særdeles varm og inkluderende person. Han så alle og han hadde tid til alle. Alle han møtte på sin vei var viktige. Tomm titulerte seg som sosialansvarlig og sosialminister i Ryes løpegruppe, noe han absolutt viste ved blant annet ved å åpne hjemmet sitt for å avholde årsmøter i løpegruppa, med påfølgende sosialt samvær. Alle hadde med en matrett til å sette på bordet. Det var god stemning som ga oss både glede og gode minner.  Det lært oss noe viktig.

Tomm var aktivt med på de faste løpetreningene hver uke og han deltok i mange år på Tors inne trening, helt inntil det siste. Idrettsmerket tok Tomm også hvert år, og han delte mer enn gjerne av sine erfaringer og sin kompetanse som løpefaglig foredragsholder for løpegruppa. Tomm stilte som en selvfølge årlig opp som en del av det medisinske teamet under Ryeløpet.

Tomm har i alle år løpt mye, blant annet New York Maraton i 2010. Der måtte Haile Gebrselassie gi seg, men det gjorde ikke Tomm.

Favorittløpet hans var nok Fjelleventyret på Beitostølen. Overnatting på Grønolen med sosialt samvær i etterkant var en selvfølge. Vi tror at halvmaratonløpet på Beitostølen var favorittløpet til Tomm, aller mest på grunn av nærheten til fjellet og naturen som han var så glad i. 

Vi har så mange gode minner med Tomm fra utallige turer med løpegruppa, både i inn- og utland. Vi vil huske Tomm som en inkluderende person som tok vare på alle han møtte.  

Tomm hadde både varme og sjarm, en lun humor og ikke minst integritet.
Takk for alle gode minnene vi sitter igjen med.
Minnene vil vi foraltid bære med oss med glede og i takknemmelighet.
Tomm var unik, vi mistet han så altfor tidlig. 

Våre varmeste tanker går til Tomms familie.    

Tore Saupstad/Inge Nilssen                                                                                                                                                        

Her er en knippe bilder som gir oss mange gode minner 


Intervalltrening på Sognsvann


Halvmaraton i Amsterdam


VM i halvmaraton København


Fjelleventyret på Beitostølen

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen

Kommentarer

Per Sigurd Langseths bilde

Trist - alltid et smil på lager når jeg møtte ham.