Du er her

Styrkeprøven 2020 avlyses

Inger Heiberg Woxholtts bilde

I dag kl. 14.00 gikk det ut melding til alle påmeldte og andre om at årets utgave av Trondheim - Oslo og alle de andre distansene samme helg dessverre må avlyses.

Det samme gjelder Oslo - Mysen i slutten av april.

Hovedårsaken kjenner dere godt.

Arild Hermansen sitter som SK Rye sin mann i styret i Styrkeprøven AS. Det har vært mye møtevirksomhet de siste par ukene og flertallet av styret mente til slutt at rittet måtte avlyses nå.

SK Rye som klubb må nå "summe seg" litt om hva som kan og bør gjøres de neste dagene og ukene. Det er fortsatt uoversiktlig ifht. hva myndighetene kommer med av bestemmelser for å drive forsvarlig sykkelaktivitet og om ritt eventuelt kan gjennomføres etter påske. Til da får vi bare forsøke å opptre så korrekt og ansvarlig som mulig på veiene og i terrenget.

På vegne av SK Rye - Sykkel
mvh Arild Hermansen

--

Landevei.no skriver her på sin side at det er første gang i rittets 53 år lange historie at rittet må avlyses, og at dette dessverre ikke engang er noen aprilspøk.

"Begge rittene krever svært omfattende forberedelser knyttet til vakthold, sikring, forsyninger, leie av grunn, transport og overnatting.

Planleggingene er ikke forsvarlig å gjennomføre i dagens uavklarte situasjon, og arrangøren vil ikke utsette involverte for smitterisiko knyttet til den pågående situasjonen.

Som følge av de økonomiske konsekvensene må organisasjonen  midlertidig permittere ansatte i 2020.

Styrkeprøven jobber nå med en løsning for refusjon av deltageravgift, men opplyser at de vil ha lenger responstid enn vanlig." skriver Landevei.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen