Du er her

Oslo triatlon 2020 er avlyst

Inger Heiberg Woxholtts bilde
Vi er lei oss over å måtte meddele at det ikke blir noen triatlonfest på Sognsvann i august i år.
 
Dette ble nylig enstemmig vedtatt av styret i Sportsklubben Rye. Selv om Norge nå gradvis begynner å gå tilbake til normalen, er det som vi nok en gang ble minnet på under regjeringens pressekonferanse på torsdag, samfunnet fortsatt ikke klart for å samle større mengder mennesker. Vi har de siste ukene  sett på mulighetene for å få til et tilpasset arrangement i mindre skala, men basert på helsemyndighetenes anbefalinger ville det per dags dato vært hverken forsvarlig eller praktisk mulig. Vi ville dessuten heller ikke kunne fått bedt opp til den triatlonfesten som vi ønsker Oslo Triatlon skal være.
 
Vi takker for at dere viser forståelse for situasjonen og for den dugnadsinnsatsen alle har vist så langt. Dette har gitt resultater, og det er gledelig at Norge nå gradvis kan gjenåpne. Men det er fortsatt viktig at vi fortsetter å følge helsemyndighetenes anbefalinger for å holde pandemien i sjakk og vi må alle gjøre vår del for å bidra til at vi igjen snarest mulig kan gå tilbake til en normal hverdag. Vi ser frem til når vi igjen kan konkurrere skulder ved skulder og gi hverandre en god, svett klem i målområdet. Og det er slik vi ønsker det skal bli under Oslo Triatlon lørdag 14. august 2021.
 
Vi håper så mange som mulig av dere blir med oss inn i 2021 og lar oss overføre kontingenten til neste års arrangement. Alle påmeldte skal ha fått informasjon fra stevneledelsen på mail, du kan også lese mer på hjemmesidene til Oslo triatlon.
Frist for å kreve refusjon blir 8. juni 2020 og etter dette blir man automatisk overført til neste års arrangement. I tillegg vil man frem til 31. juli  også ha mulighet til å foreta navneendring på startplassen uten ekstra kostnad. 
 
NB! Vi har ikke helt gitt opp drømmen om å få kunne arrangere noe som et plaster på såret, og vil forsette å følge situasjonen løpende. De som blir med oss videre vil bli prioritert til å få være med på dette.
 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen