Du er her

Team Rye 2021: infomøte 22. juni

Inger Heiberg Woxholtts bilde

(Foto: Ola Morken)

Rye XP staker ut en ny og spennende kurs og blir Team Rye 2021!

"Det er lenge siden Rye dominerte Trondheim-Oslo, men i 2021 har de en klar ambisjon om å hente seieren hjem til Oslo", skriver Landevei.

"Mens klubben til nå nærmest utelukkende har satset på egne ryttere, ser de nå at de er nødt til å hente syklister fra andre klubber. 

– Vi har hatt en drøm om å slå trønderne siden de passerte oss i Gudbrandsdalen i 2017. Stallen til Rye Expressen i år er bedre enn de to foregående årene, men den er ikke på nivå med den som knuste ATEA på Trondheim-Oslo i 2015. Vi har jobbet hardt for å forsterke stallen hvert år, men nå har vi kommet fram til at vi må vi tenke annerledes for 2021, sier Pål Kristoffer Sørvoll i ressursteamet til Rye Expressen. 

Planen for å vinne Trondheim-Oslo neste år, går i hovedtrekk på å samle de seigeste, mest motiverte og mest erfarne storlagsrytterne i Team Rye 2021. Det nye laget vil samle ryttere fra Rye Expressen, ryttere fra andre Rye-lag, og ikke minst ryttere fra andre klubber og lag på sentrale Østlandet, inkludert folk som tidligere har syklet på Aurora Borealis og ATEA-lagene."

Infomasjonsmøte blir 22. juni kl. 19.00 i Elkjøp Nordics lokaler i Nydalen.
Vi har vært så heldige at Kristoffer Skjerping, eks-proff og kaptein på Team Enerigma, har sagt seg villig til å komme på møtet 22. juni og snakke litt om «Tempo og Aero».

Er du seig, motivert, erfaren og sugen på å ta seieren på Trondheim-Oslo tilbake til Østlandet?

Møt opp! Vi sees!

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen