Du er her

Velkommen til lavterskel-ritt på Langsetløkka 25. august

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Foto: Øystein Heggelund Dahl, Kalascup 2019

Tidligere i år måtte dessverre den regionale cupen i terrengsykling Kalascup avlyse gjennomføringen av rittene i 2020 grunnet Covid-19 og tiltak for å forhindre smitte, og med det mistet mange barn og unge en ettertraktet mulighet for å konkurrere i terrengsykling. Kalascup er for mange det første møtet med konkurranser i terrengsykling, og har vært svært populært for alle aldersklasser hvor lokalklubbene i Oslo-området alle bidrar med sine ritt.

SK Rye vil likevel invitere til et lavterskelritt for barn og unge i aldersgruppen 9-16 år etter sommeren. Hold av ettermiddagen 25. august og finn veien til Langsetløkka hvor vi lager et morsomt ritt i de flotte løypene, som byr på utfordringer for nye og erfarne ryttere.

Rittet vil bli arrangert i tråd med gjeldende retningslinjer for å redusere smittespredning fra FHI og Norges sykkelforbund, og foreløpig betyr det en øvre grense på 200 deltagere og noen praktiske begrensninger som vi skal løse på en god møte. Invitasjon med påmeldingsdetaljer kommer snart, men sett allerede nå av ettermiddagen til en sykkelfest for barn & ungdom!

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen