Du er her

BU Rye inviterer til familiehelg i Trysil!

18. – 20. september arrangerer vi igjen familiehelg i Trysil. Her får vi tilgang til Trysil Bike Arena, som både store og små kan blir utfordret i. Erfaringen fra i tidligere år tilsier at denne helgen vil hverken små eller store gå glipp av! Vi har god dialog med hotellet som gjennom sommeren har fått erfaring med arrangementer som dette under de nye retningslinjene for smittevern.

Program for helgen og all annen praktisk informasjon finner du her.
 
Området rundt Trysilfjellet byr på et variert stisykkeltilbud med ulik tilretteleggingsgrad. Over tregrensa finner man noen fantastiske høyfjellsstier, med til dels teknisk og utfordrende terreng. Rundt fjellet ligger Fjellrunden, som en opparbeidet trasé. For de som søker utfordringer byr de røde og svarte stiene på mye spennende sykling. I skogen nedenfor fjellet ligger flere skogsstier, med variert underlag og tekniske utfordringer. Vi bruker mye tid i Gullia, hvor det er anlagt løyper med varierte vanskelighetsgrader. Stiene har fått spennende navn som Green Fox, Happy Rabbit og Sweet Dreams. Her kan både nybegynnere og erfarne syklister finne morsomme stier med god flyt. Gullia har også flere imponerende trebroer og spesialbygde sykkelelementer. Utenfor Radisson Blu Resort Trysil (der vi skal bo) ligger et stort øvingsområde med bygde treningselementer og en pumptrack. Her finnes også fasiliteter for å vaske sykkelen.

Vi legger opp til treningsøkter tilpasset barnas nivå som vanlig. Vi har med våre faste trenere og foreldre kan bidra der vi trenger det. Vi håper alle foreldre tar med egne sykler og bruker anledningen til fine sykkelopplevelser. Vi vil også forsøke å få til teknikktrening for foreldre.

Vi vil også i år legge ekstra vekt på det sosiale, både for barn og voksne. Spesielt for i år er at vi ikke kan samle alle samtidig inne slik vi har gjort tidligere på lørdag kveld. Vi ser derfor på hvordan vi kan løse dette og kommer tilbake med mer informasjon når samlingen nærmer seg, men ta høyde for at vi bruker litt av lørdag kveld ute.

Av hensyn til smittevern må alle som skal være til stede i regi av Rye registrerer seg på følgende link: https://app.rubic.no/Public/Events/1040

Det gir oss god oversikt over deltagere og grunnlag for å dimensjonere med riktig antall trenere. Treningsavgift betales også via lenken. Nytt av året er at vi tilbyr teknikktrening for voksne. Her blir det mulighet til å utfordre seg selv litt. I tillegg har vi et ekstra ansvar i år for å holde god oversikt over hvem som deltar og er tilknyttet Ryes arrangement.

Smittevern
Sammen med hotellet vil vi tilrettelegge for at vi følger anbefalinger og regler ift. smittevern. Blant annet vil vi dele opp i mindre grupper. Det gjelder både på trening (det har vi fått god erfaring med gjennom sesongen) og i restauranten til frokost, lunsj og middag. Vi har totalt inntil 160 plasser, så det er helt avgjørende at vi deler oss i mindre grupper.

Hotellet opplyser at det er god plass i restauranten og at 1 meters avstand kan holdes. De store multirommene vil også bli benyttet til bespisning. Bassenget er åpent for hotellets gjester, men garderoben er stengt. Dusjing før og etter bad må gjøres på rommet. Hotellet melder også om at de har gode vaskerutiner i fellesområdene og at det er satt ut håndsprit på alle strategisk steder i hotellet. Hotellet har hatt drift i hele sommer med godt belegg og har også hatt Trysil Sommerskiskole hos seg.

Radisson Blu Resort, Trysil
Vi har holdt av rom til 160 personer denne helgen, både Deluxe-leiligheter og Deluxe-rom. Deluxe-leiligheten er for 4-5 personer. Deluxe-rommene har plass til inntil 3 personer (det kan bo 4 personer i Deluxe-rom med to mindre barn som kan dela sovesofa).

Priser:

NOK 845 per person i dobbeltrom per natt
NOK 1245 per person i enkeltrom per natt
NOK 600 per ekstra voksen (over 13 år) i rom med 2 personer
NOK 500 per ekstra barn (under 13 år) i rom med 2 personer
NOK 200 for oppgradering til Deluxe-leilighet per natt
 
Inkludert i prisen: Overnatting, frokost, idrettslunsj, idrettsmiddag, Wifi, frisk fjelluft, parkering og fri inngang til badet m/sauna og boblebad.
Alle prisene er inkludert moms.

Dere booker selv rom ift deres behov ved å kontakte hotellet på online booking (evt mail eller telefon):

Online booking:
Følg instruksjonene under:

https://www.radissonblu.com/no/resort-trysil

1.       Trykk Bestill nå
2.       Angi dato og antall personer
3.       Velg Pristype = Tilbudskode
4.       Alternativene vises
5.       Trykk bestill nå

Kode = RYE20

Får dere utfordringer ift booking, så ta kontakt med resepsjonen hos hotellet. De kan gjøre endringer manuelt ved booking:

Telefon: 62 44 90 00 (VELG 6 FOR RESEPSJON)

Epost: info.trysil@radissonblu.com

Vi har holdt av 20 Deluxe-rom og 40 Deluxe-leiligheter. Får dere beskjed om at det er få eller ingen rom igjen, så tar dere kontakt med hotellet. Våre rom er reservert frem til 4. september. Etter det blir de frigitt til andre kunder.

Avbestillingsregler: Kansellering 18:00 på fredag 18. september 2020 = uten gebyr.  Avbestillinger etter det eller ikke fremmøte vil bli belastet iht. bestilling. Vi vil følge smittevernsutviklingen nøye og ikke ta noen sjanser, og videre holde dere orientert hvis noen endringer.

Innsjekkingstid fredag:  kl 16:00. Utsjekkingstid søndag: kl 11:00.

Transport
Hver familie kjører til Trysil i egne biler. De som har anledning til å reise tidlig fra Oslo på fredagen oppfordres til å teste Gullia. Middag serveres fra ca. kl. 19 med gruppevis rullering (mer info kommer).  

Sett av helgen og meld dere på! Vi håper vi blir en stor Rye-gjeng som samles til en super helg i Trysil i september!

Hilsen BU Rye

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen