Du er her

Rundbanefest på Løkka

Årets sesong har vært mer preget av avlyste arrangement enn aktivitet men tirsdag kunne endelig Rye invitere til ritt på hjemmebane, og hvilken kveld det ble.

Under rigging falt et par regndråper, men i takt med at stadion fyltes opp av entusiastiske ryttere fikk solen stadig mer grep, og når rittene startet med M9/10 var det bare godvær på Langsetløkka. 2 minutter etter startet K9/10 som i likhet med gutta skulle kjøre 2 runder i grønn løype som var utvidet med den nye Pioner-stien på nedsiden av stadion. For mange av de yngste var dette årets første ritt, men tilbakemeldingene var jevnt over strålende. Den nye løypa var morsom og tøff.

For klassene 11/12 til 15/16 var rittet tenkt som en XCC med høy fart og tette dueller der aldersklassene 11-14 skulle kjøre 2 runder mens 15/16 åringene fikk en ekstra runde. Som for de yngste var også blå løype utvidet med den nye stien som både økte rittlengden noe og gav et par ekstra høydemeter. Dette var en suksess som det må bygges videre på.

Totalt var det 120 ryttere som stilte til start der over halvparten var fra arrangørklubben. Spesielt gledelig var det at deltagelsen var så stor for de yngste klassene. I en sesong med lite ritt er det viktig å sikre gode opplevelser og minner som bidrar til at de også neste sesong ønsker å utvikle seg videre på sykkel.

Ingen ritt blir en suksess uten gode bidragsytere. Claes Watndal som rittleder fortjener en stor honnør for sin innsats. Det samme gjør alle de frivillige som bruker av sin fritid. Uten deres innsats ville Rye aldri kunne gjennomføre ritt som vi gjør. Også tidtaker Ståle Berg og speaker Ola Bustad fortjener stor takk for glimrende jobb. Styret i SK Rye takker dere alle for innsatsen.  

Alle foto: Øystein Heggelund Dahl.

I vedlagte lenke finner dere bilder fra arrangementet som fritt kan benyttes.

https://www.jottacloud.com/s/164e7ad32e0d6d2434296bdd4610e8a32f3

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen