Du er her

NM terreng rundbane 2020 er tildelt SK Rye

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Foto: Øystein Heggelund Dahl

Sportsklubben Rye er av Norges Cykleforbund tildelt Norgesmesterskapet i terreng rundbane i 2020.

Rittet vil bli arrangert 12.-13. september 2020 på Langsetløkka, som ligger på Kjelsås i Oslo. Lørdag 12. september blir det arrangert NM terreng rundbane, og søndag 13. september blir det NM terreng kortbane. 

"Da vi ble forespurt av NCF om å arrangere har frivillige i klubben kastet seg rundt for å få på plass et arrangement som skal være et Norgesmesterskap verdig. Som en stor sykkelklubb vil vi alltid føle på et ansvar for å legge til rette for aktivitet. Vi ser på dette som en fantastisk mulighet til å gi terrengsyklistene et NM de fortjener i den vanskelige sesongen 2020!

Vi har en rittkomité med erfaring fra Ryes terrengsykkelfestival og vi har løyper av internasjonal klasse. Vi har også lovnader om dugnadshjelp fra andre sykkelklubber. Når det gjelder korona og smittesituasjonen vil endringer kunne forekomme, men vi har per i dag alle nødvendige tillatelser på plass for å kunne arrangere NM på en forsvarlig måte.  

Vi skulle gjerne sett at utøverne fikk vite om arrangementet tidligere og har forståelse for at den korte fristen kan vanskeliggjøre deltagelse for noen. Likevel har vi troen på at "terrengfolket" blir positivt overrasket over denne nyheten i en sesong med få ritt. VI håper å se mange av dere på startstreken under NM – vel møtt!"

Sportslig hilsen Rakel Broholt Fougner (rittleder) og Robin Mackenzie-Robinson (leder i Sportsklubben Rye).

Rittene vil bli kjørt etter oppsettet som ble utprøvd under Norgescupen, arrangert av IF Frøy. Vi minner om at deltakere og støtteapparat etterfølger retningslinjene arrangøren har satt.

Mer informasjon om rittet vil komme fortløpende.

NM terreng rundbane og NM terreng kortbane vil også inngå i Norgescupen for terreng rundbane som et vanlig Norgescupritt.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen