Du er her

Triatlon NM i sprint på Hove

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Sølvmedaljen til Alexander Stene Moen

Hove tri har vært arrangert hvert år siden 2009, men kunne naturlig nok ikke arrangeres i juni, som først oppsatt. Men våre venner i Arendal Triathlon ga seg ikke, og i går kunne de likevel invitere til årets Hove tri, og med det også NM i sprint,

Hele 460 deltakere var påmeldt, mange smitteverntiltak var satt i verk, og etter en virtuell racebrief var det klart for start.

SK Rye stilte med fem deltakere, Kristian Heggelund Dahl, Alexander Stene Moen, Terje Gangås, Cato Berli-Andreassen og Thomas Wendelborg.

Alexander Stene Moen tok sølv i sin klasse i NM agegroup sprint.

- Jeg var helt der oppe på svøm, men etter runding rundt første bøye ble det for mye sjø, og svelget halve havet og fikk panikk i 2 minutter, sier Alexander.  Ellers er han fornøyd med resultatet med tanke på svært lav treningsmengde på sykkel (48 km i ÅR), og synes at løpingen går fremdeles treigt med 90+ kg, men har tenkt til å gjøre noe med det fremover.
Da tror jeg han i så fall kan bli farlig.
 
Alexander Stene Moen tok sølv i sin klasse. Foto: EQ-timing/Hove tri
 
Kristian Heggelund-Dahl stilte i supersprinten, og tok 4. plass i sin klasse (13-14). Kristian er god i mange ting, og det er så morsomt at han har begynt å konkurrere i klubbens navn i triatlon også, så vi gleder oss til å følge ham fremover.
 
Kristian Heggelund-Dahl, foto: Agata K. Dahl
Kristian Heggelund-Dahl, foto: EQ timing/Hove tri
 
Cato Berli-Andreassen og Thomas Wendelborg stilte også i NM sprinten og gjorde det bra, Cato hadde raskeste svømmetid i sin klasse, og Terje Gangås fullførte lang løype.
 

Cato Berli-Andreassen, foto: EQ timing/Hove tri
Thomas Wendelborg, foto: EQ timing/Hove tri
Terje Gangås, foto: EQ timing/Hove tri
 
Vi vil til slutt takke Arendal Triathlon for at de gjennomførte dette på en så god måte. Både deltakere, publikummere og funksjonærer oppførte seg eksemplarisk. Alle tok hensyn - og ansvar. Tusen takk, vi sees til neste år!
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen