Du er her

Spinning på Skullerud

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Rye 15 ønsker velkommen til spinning på Skullerud sportssenter hver onsdag fra og med 28. oktober og fram til jul. Alle medlemmer i klubben kan melde seg på.

Sjekk ut denne siden for mer info :  https://www.skullerudsportsenter.no/

Det er gratis parkering på stedet. Reg. nr. registreres i resepsjonen.

Onsdager kl. 20.00 - 21.30 blir det intervaller med instruktør Frank Thommesen. Etter Korona tilpasninger er det 30 sykler i salen som kan benyttes. Du kjøper en fast plass på en sykkel for disse 8 ukene frem til jul. Sykkelen koster kr. 670.-

Det er Technogym spinningsykler med wattmåler. I tillegg måler syklene hjertefrekvens , tråkkfrekvens , distanse og kalorier gjennom hele økten. Resultatene vises på sykkelkonsollen, lagres i treningsbiblioteket og kan vises for hele gruppen via wi-fi dersom ønskelig. For at du skal nyttiggjøre deg systemet må hver enkelt deltager laste ned Skullerud Sport Senter-appen og opprette en bruker.

Det vil være stor etterspørsel etter disse 30 syklene så sørg for at du er tidlig ute med å booke deg en sykkel. Førstemann til mølla!

Meld deg på via Rubic her: https://app.rubic.no/Public/Events/1204

Vi minner om at alle deltagere på spinning må være friske og uten tegn til forkjølelse.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen

Kommentarer

Synd at dette ble på onsdager og ikke torsdager som i fjor på Linderud. Onsdag kolliderer det med Tors innetrening. Flere som deltok på torsdagspinning i fjor går på innetreningen på onsdager.