Du er her

Sommersykkelskolen 2021

Inger Heiberg Woxholtts bilde

RYE sommersykkelskole 2021 (uke 25) - noen få ledige plasser igjen pr. 1. juni!

Barne- og Ungdomsgruppa i SK Rye arrangerer sommersykkelskole for sykkelglade barn for femtende året på rad, og med forbehold om eventuelle endringer i begrensninger p.g.a. koronatiltak blir det sommersykkelskole i år også!

Sykkelskolen er åpen for alle som er født mellom 2007 og 2012.

Sommersykkelskolen arrangeres i første skoleferieuke; uke 25 (21. juni – 25. juni).

Oppmøte og samlingssted er ved Varmestua på Langsetløkka på Kjelsås, kl 09.00 – 15.00. Det blir tre dager med turer i terrenget på sti og to dager med teknikktrening på Langsetløkka.

Det blir et variert program med sykling på stiene i nærområdet, tekniske øvelser (rockgarden, bunnyjump, drop, balanse, sykle sakte, sisten, bratte oppoverbakker, sykle på bakhjulet), samt lek, moro og uformelle konkurranser.

Gruppene samles til lunsj ved Varmestua på Langsetløkka på teknikkdagene, tirsdag og torsdag. Da blir det servert frukt og drikke (vi har kuttet ut servering av brødmat av smittevernhensyn). Barna må ha med matpakke hver dag, men på torsdagen blir det pølsegrilling på Langsetløkka til lunsj. Send gjerne med penger til en bolle på en av markastuene, eller en is i kiosken de dagene det er tur. Varmestua på Langsetløkka er bemannet med en voksen hver dag. Lederne jobber som trenere i Rye og har god erfaring med både sykler og barn.

Nødvendig utstyr:

• Sykkel med gode bremser, litt kraftige dekk, i god stand

• Hjelm med telefonnummer til foreldre på

• Matpakke (mandag, onsdag og fredag)

• Drikkeflaske

• Ekstra sykkelslange

• Klær etter vær

Prisen er 1600 kr. Den betales ved påmelding her: https://app.rubic.no/Public/Events/1672

Hilsen Rye sykkel Barn og Ungdom

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen