Du er her

Endelig ritt

Etter en lang vinter og vår uten konkurranser var spenningen stor da Smålenene Sykkelklubb inviterte til årets første ritt i Landeveiscup Øst, og strålende sommersol dannet en perfekt ramme for rittet. En stor honnør til arrangør som gjorde dette mulig. Rye vil også rette en spesiell takk til ildsjelen Samir Tawfic som er primus motor for landeveiscupen og som år etter år legger ned et stort arbeid for rekruttering til landeveissporten.
 
Landeveiscup Øst en flott anledning til å prøve ut landeveisritt i kontrollerte former med svært varierte løyper og utforming av rittene. Med nesten 30 Rye ryttere på startstreken var vi største klubb og også svært synlige i feltet og på podiet i alle klasser. For de fleste var dette årets første offisielle ritt og spenningen før start var stor både for de rutinerte og de som deltok for første gang. En stor takk til hovedtrener Øyvind Hoe Skog for arbeidet han nedlegger for å motivere og utvikle våre ryttere.
 
Neste arrangør ut i Landeveiscup Øst er Rye selv med vårt fartsfylte ritt på rulleskiarenaen på Lillomarka. Konkurranser er viktig for samhold, idrettsglede og sentralt for å få breddeidretten i gang. Vi håper i det lengste at smittesituasjonen i Oslo utvikler seg positivt så vi får avholdt vårt ritt.

Alle foto: Øystein Heggelund Dahl

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen