Du er her

Tour de Rye 15 - sponset av Bikeshop

Frank Thommesens bilde
Forum: 

Hei alle ,

Her kommer en liten statusrapport på Tour de Rye 15. 

Vi er så heldige at klubbens sponsor også kommer inn og sponser oss med premier. Vi takker Bikeshop for denne støtten. Premiedryss under premieutdelingen setter alle pris på uansett aldersmiley

Vi har nå gjennomført 12 etapper av de 15 etappene som hele touren utgjør. Det er godt over 20 deltagere totalt sett. Noen har vært med på deler av touren og det er faktisk 2 ryttere som ligger an til å kunne delta på alle. Hans Skari og Rolf Kristiansen. Begge er ryttere på Rye 15. Vi har pr i dag (basert på innkomne resultater 8 ulike etappevinnere. Det er veldig gøy.

Total konkurransetid pr nå ligger på ca 3 timer og 40 minutter for de som har deltatt på alle etapper. Det gjenstår 3 etapper av denne touren. Det er tempoetappe i Maridalen , fellestart langs Hadelandsveien samt bakketempo til Grefsenkollen. 

Etappe 12 som vi kjørte på tirsdag var timestesten hvor det var om å gjøre å sykle lengst. Har du ikke prøvd dette før så gjør et forsøk å se om du kan slå bestenoteringen vi hadde på Phil Matthews. Den lød på 37,5 km. Start på Rælingen skole og sykle mot Ytre Enebakk og inn mot Oslo. Phil er nærmest på bildet under.

Rye 15 avslutter før ferien med grillfest og premieutdeling 30.juni.