Du er her

Tour de Rye 15 - 14.etappe

Frank Thommesens bilde
Forum: 

I dag ble 14.etappe av Touren kjørt på Hadelandsveien. Start og mål ved Harestuvannet. Ca 36 km var etappen som var en del av langtur på 4,5 timer. Vi kjører alle etapper som en del av fellestreninger.

Strålende vær og godt humør i gruppa. Det lå til rette for en spennende fellestart som skulle ta oss nesten til Roa og tilbake. Løypa kjørte vi gjennom på en tidligere trening. Det er noe vi stort sett har gjort med alle etapper.

Rye 15 fikk besøk av junioren Kristian Thommesen i dag og det var kanskje ingen overraskelse at han tok hjem seieren. 2.plass gikk til Eirik Gunnar Bjørge og 3.plass til Jakob Libak. Phil Matthews var akkurat for sen til pallen i dag. Det var satt opp ekstra premier på dagens etappe og vi gratulerer så mye. Vi gratulerer også de som kom utenfor pallen med strålende innsats.

Tour de France begynner i dag men Tour de Rye 15 avsluttes i morgen med klatring fra Skeidbanen til Grefsenkollen. 

Tirsdag denne uken kjørte vi etappe 13 som var en tempoetappe i Maridalen. Klubbens leder Robin var med og han stakk like godt av med sieren på etappen. Det verserer rykter om at han stiller også på morgendagens etappe. Vi venter i spenning. Har du lyst til å teste deg mot andre i klubben så møt opp på Låkeberget kl.09:00 og bli med på en hard økt.