Du er her

Leder ledet an i klubbmesterskapet

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Alle foto: Øystein Heggelund Dahl

Torsdag 30. september var det klubbmesterskap landevei, fra "Grefsenkollen alarmplass" - fellesstart. Hele klubben var invitert og det ble en ganske våt opplevelse, men likevel kjempet hele 25 ivirige ryttere om tittelen som klubbmester.

Klubbens leder, Robin Mackenzie-Robinson stilte selvsagt til start, tok ledelsen også i klubbmesterskapet, og vant velfortjent tittelen "klubbmester landevei 2021" med god margin.

– Klubbmesterskapet var som alltid veldig gøy! Det var så fint å se deltagere fra flere av de forskjellige sykkelgruppene i klubben. Vi har et bra klubbmiljø på gang nå og det er lite som gleder meg mer enn det, sier Robin.

–Tror det var en seier for alle å komme seg opp Grefsenkollen denne klissvåte septemberkvelden. Takk til alle deltagerne for flott innsats og ikke minst til arrangørstaben. Dette var artig!

Vi er så glade for at Robin er så tilstedeværende overalt som leder. Hans innsats er enorm, han stiller opp på dugnad i alle gruppene, bruker masse tid på dugnadsarbeid og jobber kontiunuerlig for klubbens beste. Og nå er han altså klubbmester i tillegg, det var gøy!

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen